Sport

2016.06.23. 19:30

Box a főtéren

Dunaújváros - Erős mezőnyt, nagy pofonokat ígér a június 25-ére kiírt Nemzetek Csatája II. elnevezésű K-1 küzdősport gálára a Sukothai Team Thai Box SE.

A dunaújvárosi klub ismét a Dózsa György téren, a Dózsa mozi előtt rendezi meg a több dunaújvárosi versenyzőt is felvonultató gálát.

Egy évvel ezelőtt komoly sikert hozott az ugyancsak a Dózsa mozi előtti téren megrendezett I. Nemzetek Csatája elnevezésű küzdősport gála is, amelyen komoly nemzetközi mezőny sorakozott fel. A szervezők már akkor is elmondták, céljuk a hagyományteremtés, és az, hogy mennyire komolyan gondolták azt bizonyítja az is, hogy szinte napra pontosan egy évvel később újra megrendezik a gálát. Ehhez nagyon nagy segítséget adott Dunaújváros MJV Önkormányzata. A Nemzetek Csatája II. elnevezésű viadalon újra erős mezőnyre számíthatnak a küzdősportok szerelmesei, erről Rozman István főszervező, a Skothai Team Thai Box SE SE elnöke biztosítja az érdeklődőket. - A nagy visszatérők gálájának is lehetne nevezni a rendezvényt.

Az biztos, hogy visszatér a ringbe Dunaújváros világbajnoka, Muskotály Bálint. Ugyancsak visszatérő Győrfi Csaba és Mozsár Pál is. Ezen kívül ringbe lép majd Nédó József, Szappanos Dávid, akik mind külföldi vetélytársakkal néznek majd farkasszemet.

Versenyzők érkeznek Ausztriából , Törökországból, Szlovákiából, az afrikai kontinenst Uganda képviseli. Egyesületünk húszéves fennállása alatt elérte, hogy egy országos televízió 19 órától 22 óráig élőben sugározza a rendezvényt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!