Sport

2016.10.04. 17:55

A találkozó végén a dunaújvárosiak megnyerték a csatát

Dunaújváros - A hétvégén a DASE első csapatának asztaliteniszezői az első fordulóban elmaradt BVSC elleni mérkőzését játszotta le itthon.

Jankó Árpád

A Budapesti Vasutas Egyesület a sportág legnagyobb hazai bázisa fiú szakosztályban. Két csapatuk a legmagasabb osztályban, az Extraligában szerepel, a harmadik együttesük pedig az NB II-ben pingpongozik. Döntetlennel kezdődött a párosok csatája, majd a mérkőzés felénél már az ifjú titánokból álló vendégek voltak előnyben. A folytatásban is a BVSC III dominált, és már 9-6-ra is vezetett. Ekkor nagyszerű hajrába kezdett a dunaújvárosi csapat. Az utolsó három mérkőzésen nagy csatában nyertek a hazaiak. Így az egyik bajnoki pontot itthon tudta tartani a Dunaújvárosi ASE. Ezúttal a legifjabb Mizsei testvér, Tamás játszott kiválóan.

Három győzelmével sikerült a döntetlen eredményt kiharcolni.

Mizsei Tamás nagyszerű játékával sikerült pontot szerezni
Fotó:Ady Géza

DASE I - BVSC III 9-9

Győzött: Mizsei T. 3, dr. Hanák T. 2, Mizsei M. 2, Nemes Sz. 1, a Nemes-dr. Hanák pár 1. Az elmúlt héten megkezdődött a megyei csapatbajnokságok őszi fordulója. A DASE két csapata az A csoportban szerepel. Az első fordulóban egymás ellen csaptak össze. A jobb erőkből álló DASE III papírforma győzelemmel kezdte az őszi szezont.

DASE III - DASE IV 14-4

Győzött: Nagy F. 4, Gugi B. 3, Mizseiné 2, Bodó L. 2, Horváth D. 1, a Nagy-Gugi, Bodó-Mizseiné pár 1-1, illetve Rostási A. 2, Fülöp M. 1, Blanárik J. 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!