Sport

2016.09.30. 19:35

Bravúrra készülnek a baracsi focisták

Dunaújváros - Az őszi szezon feléhez érkeztek a csapatok a 2016/2017. évi Fejér megyei labdarúgó-bajnokságban első, és másodosztályában.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban az elmúlt héten a Bicske legyőzésével a forduló legnagyobb meglepetését okozta a Baracs együttese. Hazai környezetben igen lelkes játékkal a hosszabbításban szerzett góllal verték a bajnoki címre pályázó bicskeieket. Szombaton Mórra utaznak a baracsiak, ahol ismét hatalmas bravúrra lenne szükségük, hiszen a házigazdák talán jelenleg a legjobb formában lévő együttes a megyében.

Az eddigi hét találkozón harmincöt gólt szereztek, és csupán kettőt kaptak. Hat találkozón maradt érintetlen a hálójuk. A Mezőfalva gárdája az előző körben a listavezető Iváncsától szenvedett tisztes vereséget, igaz, végig a védekezésre fordították erejük nagy részét.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában a körzetünkhöz tartozó együttesek vasárnap lépnek pályára. Az adonyiak az elmúlt héten idegenben szereztek fontos három pontot. Ezúttal a Rácalmást fogadják, és egy újabb győzelemmel megerősíthetnék a helyüket a középmezőnyben.

Az előző körben a Nagykarácsony nagy meglepetésre a sokkal esélyesebbnek tartott Pusztaszabolcs otthonában szerzett három pontot. Hazai környezetben a dobogó harmadik fokán álló Nagylók ellen sem lesz könnyű dolguk.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában minden mérkőzést vasárnap rendeznek: Előszállás - Perkáta, Dég - Nagykarácsony II, Mezőfalva II - Cece, Vajta - Kisapostag, Negyvenyim - Lajoskomárom II. A Kulcs együttese ebben a fordulóban szabadnapos lesz.

Minden mérkőzés kezdési időpontja 15 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!