Sport

2016.10.27. 18:55

Bronzérmes lett a Karmacsi - Kilencvenkét együttes futballozott a nemzeti ünnepen megrendezett tornán

Budapest - Az elmúlt vasárnap rendezték meg a Labdakert Sportklub pályáján a Tape Care Cup kispályás labdarúgó-tornát, amelyen két dunaújvárosi együttes vett részt.

Gróf András

A kilencvenkét gárdát felvonultató amatőr tornára az ország rengeteg pontjáról érkeztek csapatok. Városunkat a Mé-szi Frucht Kft. és a Karmacsi Autó együttese képviselte a rendezvényen. A csoportból való továbbjutás egyik társaságnak sem okozott gondot. A legjobb harminckettő között már egyenes kieséses rendszerrel folytatódtak a küzdelmek.

Itt sajnos az erősen tartalékos Mé-Szi Frucht Kft. csapata balszerencsés vereséget szenvedett az 50 Minutes FC-től és kiesett. A Karmacsi Autó viszont 5-1-re nyert a Téba Beton ellen. Utána a sokszoros amatőr kupagyőztes Árpád FC-t múlták felül 1-0-ra, majd az 50 Minutes FC-t verték 3-2-re. Az elődöntőben 2-0-ás vezetésük után elég volt pár percnyi kihagyás, és fordított a Futottak Még gárdája, amely egyébként a kupa címvédője volt.

A bronzérmes Karmacsi Autó csapata. Felső sor balról jobbra: Gyalus Zoltán, Varga Krisztián, Kővári László, Oroszi Krisztián, Aradi Csaba. Első sor balró jobbra: Ivacs Gábor, Németh Tamás, Márki Dénes, Kuti András és Szalánczi Gergő
Fotó: amatőr felvétel

A harmadik helyért azonban újra összekapták magukat, és a rendes játékidőben elért 2-2-es döntetlent követően büntetőkkel legyőzték a Bajót együttesét, így bronzérmesek lettek. A szervezők a torna játékosának a Karmacsi Autó futballistáját, Szalánczi Gergőt választották.

A Tape Care Cup dobogósai: 1. PKI, 2. Futottak Még, 3. Karmacsi Autó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!