Sport

2016.12.01. 22:34

Bulath újra a pályán!

Dunaújváros – Miután bekapcsolódott a közös munkába, pénteken ismét visszatér a pályára a Dunaújvárosi Kohász kiválósága, Bulath Anita, aki a Budaörs elleni meccsen szerelést is húz.

Gallai Péter

A hírről a klub honlapja számolt be csütörtökön. E szerint változás történt az akadémia felnőtt együttesének játékoskeretében: újra bekapcsolódott a közös gyakorlásokba a csapat korábbi kapitánya, Bulath Anita, aki a jövőben játékával is igyekszik segíteni a DKKA felnőtt együttesét céljai megvalósításában.

A korábbi válogatott átlövő reaktiválása Termány Rita távozása miatt vált aktuálissá, a csapat vezetése és Anita is úgy érzi, a jelenlegi helyzetben is képes lehet segíteni, rutinja sokat érhet edzésmunkában, illetve a fiatalok fejlődésében is, így örömmel vállalta ezt a szerepet. A kiváló balátlövő már bekapcsolódott az edzésekbe, amelyeken könnyített munkát végez, de a rá jellemző elszántsággal igyekszik mindent elkövetni, hogy a lehető legjobb formában térjen vissza a pályára, már a mai, a Budaörs elleni idegenbeli edzőmérkőzésen is. Bulath visszatérése nem befolyásolja edzői tevékenységét, így továbbra is folytatja munkáját az U11-es csapatnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!