Sport

2016.05.04. 18:00

Büntetődobások: a Guinness-rekord a cél a Dunaújvárosi Egyetemen

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Egyetem a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség rekord kísérletéhez csatlakozva, ma megrendezi az Egyetemi kosárlabda büntetődobó rekordkísérletet .

DH-információ

Az érdeklődők csütörtökön 13.30 órától regisztrálhatnak az A" épületben az eseményen való részvételért. Aki előregisztrált már, annak csak a jelenléti ívet kell aláírnia a helyszínen. Regisztrálni délután három óráig lehet, eddig arra is lehetőség van, hogy a résztvevők gyakoroljanak. A büntetődobáshoz hat palánk áll rendelkezésre - olvasható a Dunaújvárosi Egyetem honlapján

Három órakor kezdődik a rekordkísérlet. Minden palánkhoz tizenöt versenyző és két labda jut. Egyszerre ketten állhatnak a büntető vonalra, a többiek a palánk alatt és mellett helyezkedhetnek el, segítve a büntetődobóknak a labda visszajuttatásban. Minden páros két percig dobálhat, utána pedig cserélni kell a többi résztvevővel.

Délután négy órakor véget ér a rekordkísérlet, és minden résztvevővel közösen egy csoportkép készül.

A szervezők minden résztvevőt arra kérnek, hogy délután négy óráig a guinness rekord hitelesítése miatt maradjanak az egyetem A" épületében.

Címkék#kosárlabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!