Sport

2017.02.13. 15:35

Büntetőkkel nyert a Rozé Fröccs

Dunaújváros - Az Arany János Általános Iskola tornatermében szombaton már hatodik alkalommal rendezték meg a Farsang Kupa kispályás labdarúgótornát.

Gróf András

A tíz csapatnak nyolc óra tiszta játékidő kellett ahhoz, hogy kilencvenhét góllal eldöntsék a helyezések sorsát. A csoportmérkőzéseket követően a legjobb nyolc gárda már egyenes kieséses rendszerben folytatta. A döntőbe jutásért lejátszott meccsek nagy izgalmakat hoztak. A bronzmérkőzésen a Kemi-Ker Mirage gárdája 2-1-re verte a Steelworkers együttesét. A fináléban a Rozé Fröccs és az SZP-Asztalos csapata csatázott egymással. Hatalmas küzdelemben alakult ki a 2-2-es végeredmény, így jöhettek a büntetők. A szerencse ezúttal Rozé Fröccs játékosai mellé állt, aminek köszönhetően 3-2-re ők kerültek ki győztesen a párharcból.

A Rozé Fröccs együttese a szombati elsőség mellé két különdíjat is bezsebelt Fotó: Ady Géza

A VI. Farsang Kupa végeredménye: 1. Rozé Fröccs, 2. SZP-Asztalos, 3. Kemi-Ker Mirage. Különdíjasok: Bartók S. Barnabás (Rozé Fröccs) legjobb játékos, Katona Milán (SZP-Asztalos) legjobb kapus, Oroszi Krisztián (Rozé Fröccs) gólkirály.

Az eredményhirdetést követően a torna különdíjasai vállalkoztak egy rövid értékelésre.

Oroszi Krisztián: - Nagy örömmel tölt el, hogy a Rozé Fröccs együttesével megnyertük a tornát, ami számomra nem jelentett meglepetést, hiszen nagyszerű társaságban játszhattam. Szeretnék egyúttal köszönetet mondani Balogh Dávidnak, és Mészáros Árpinak a csapat megszervezéséért.

Katona Milán: - Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak a második hely megszerzéséért, a győztes csapatnak pedig a kupa elhódításáért. Külön köszönet a különdíjért a csapatomnak és azoknak, akik engem láttak ma a legjobb kapusnak.

Bartók S. Barnabás: - Természetesen nagy öröm volt a nap végén a magasba emelni az első helyért járó trófeát. A torna két különdíja pedig hab a tortán, hiszen a gólkirálynak és a legjobb játékosnak járó címet is a Rozé Fröccs csapatából választották a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!