Sport

2017.01.09. 16:51

Camila gipsz nélkül

Dunaújváros - Emlékezetes esemény volt, amikor az Európa-bajnokságon a horvát válogatott, Kohász-játékos, Camila Micijevic komoly sérülést szenvedett el a bal karján.

Jankó Árpád

A Kohász tehetséges balátlövőjét azóta is Dunaújvárosban kezelték. Dr. Úr Viktor, a dunaújvárosi kórház adjunktusa, a Kohász sportorvosa csütörtökön levette a gipszet Camila karjáról.

A vizsgálat után kiderült, hogy várhatóan (csak) négy hét rehabilitáció szükséges a gyógyuláshoz. Gyógytornászon kívül Ferling Bernadett erőnléti edző vezetésével történik majd a rehabilitációs kezelés.

Micijevic karja gyógyul Fotó: Zsedrovits Enikő

A D. Kohász ezen a héten edzéseken vesz részt. Talán sikerül majd lekötni egy edzőmérkőzést egy másodosztályú csapattal. Néhány változás is történt a bajnoki sorozatban.

Január 24-én tartják meg Debrecenben a DVSC - D. Kohász bajnoki találkozót (tévés mérkőzés lesz). Február 1-jén pedig a Dunaújváros Sportcsarnokban tartják meg a D. Kohász - Érd bajnoki találkozót (csak a felnőtt együttesek mérkőznek meg).

A Kohászt érintő hír még, hogy kedden lesz a Magyar Kupa sorsolása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!