Sport

2014.12.09. 14:05

Cheerstars a sportcsarnokban

Dunaújváros - Remekül felkészített csapatok, több száz lelkes szurkoló és bravúrosan szereplő Spartan: ez volt a nemzetközi cheerleading bajnokság a főiskola sportcsarnokában.

Szabó Szabolcs

Vasárnap a DF Sportcsarnoka adott otthont a I. Cheerstars International Open Championship névre hallgató seregszemlének, amelyen több mint 300 sportoló és közel ennyi néző érkezett. A DH-nak Árgyelán Dominika, a házigada Spartan Cheerleaders edzője értékelt:

- A versenyre elismert bírók és szakemberek érkeztek Szlovéniából, Horvátországból és Ausztriából. A nemzetközi nyílt bajnokság vasárnap 10 órakor a csapatok felvonulásával, a bírók és a program rövid ismertetésével. Ezután a peewee+ kategória versenyzői kezdtek, ezt követően haladtunk a junior és a senior kategória csapatai felé. Örömünkre a dunaújvárosi alakulat is jól szerepelt ezen a megmérettetésen, első nemzetközi bajnokságunkon igen szép eredményeket értünk el - fogalmazott a fiatal csapatvezető.

Fotó: Ady Géza

Lássuk hát az újvárosi éremtablót:

Peewee Groupstunt Allgirl Level 2 kategóriában: 1. helyezés (csapat tagjai: Bodrogi Vivien, Iller Abigél, Máhl Dorina, Szaniszló Alexandra, Tóth Boróka), Peewee individual kategóriában: Bodrogi Vivien 2. helyezés, Máhl Dorina 4. helyezés

Junior Individual kategóriában: Gyimesi Bettina 2. helyezés, Junior Groupstunt Allgirl Level 3 kategóriában: 1. helyezés (Bencze Anett Barbara, Gyimesi Bettina, Mikó Adél, Palágyi Beatrix, Szaniszló Bianka).

Senior Individual kategóriában: Kiss Balázs 2. helyezés, Senior Partnerstunt Level 3 kategóriában: 4. helyezés (Kiss Balázs-Gyimesi Klaudia), 6. helyezés (Sárközi Roland-Deák Cintia), Senior Groupstunt Allgirl Level 3 kategóriában: 2. helyezés (Árgyelán Dominika, Deák Cintia, Gyimesi Klaudia, Konics Gerda, Méhes Anett)

A csapat felkészítői és edzői: Árgyelán Dominika és Kiss Balázs.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!