Sport

2017.01.12. 13:35

Családi program a meccsnézés

Dunaújváros - A hazai hokimeccsekre kilátogatva rendszeresen találkozhatunk egy sor kedves ismerőssel.

Balogh Tamás

Mese nincs: egy klubba járunk, csak nekünk nem a jégen van dolgunk. A bíró sípjára mindannyian szurkolók leszünk. Most egy igazi hokikedvelő famíliát mutatunk be.

A család szóvivője Botlik Livi volt. - A dunaújvárosi meccsekre a párommal és a lányommal szoktunk kijönni, Szabolcs egyébként szentendrei. A lányom szeptember óta elsőéves egyetemista Kaposvárott, de ha itthon van, velünk tart. Budapesten szokott csatlakozni hozzánk néhány hokirajongó barát és időnként a párom fia is - kezdte, majd így folytatta:

Balról jobbra Erdélyi Szabolcs, Szellák Ivett és Botlik Livi Fotó: Balogh Tamás

- Felmerül a kérdés, nem sok-e ennyi meccsre járni? Nem, sőt! A jégkorong szeretete nálam már régóta megvan, de csak azóta járok ki a találkozókra, amióta a páromat ismerem. Ő maga is jégkorongozott régen, a nagyfia a mostani szezonig szintén. Először az ő meccsein szurkoltunk - a MAC-ban játszott -, aztán amikor felnőtt csapatot indítottak a MOL ligában, komolyabban elkezdtünk az összecsapásokra járni. Ott voltunk a Winter Classicon is, ami fantasztikus esemény, a hideg ellenére nagyon élveztük! Remek volt a hangulat, nagyon jó, pörgős meccset láttunk, ott a MAC-nak szurkoltunk. Az összecsapásból szó szerint is az lett a végén, mert megkoronázták egy kis bunyóval". Bár minden meccs ilyen lenne!

Botlik Livi szerint az idei évet az Acélbikák az új edzővel jól kezdték. Szeretnék, ha a MOL Ligában a DAB beférne a négybe, de kell még hozzá egypár szerencsés meccs is. Ő bízik a srácokban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!