Sport

2013.07.05. 17:10

Csalódás és edzőcsere Adonyban

Az előzetes várakozás alatti kilencedik helyen zárta az elmúlt szezont az Adony labdarúgócsapata, a megyei másodosztályú bajnokság Agárdi Termál csoportjában.

Gróf András

Az adonyiak mérlege: tizenkét győzelem, hat döntetlen és tizenkét vereség, amely negyvenkét pontot eredményezett. A gólkülönbségük plusz négy volt.

A legeredményesebb támadó Csorba Tibor volt, aki tizenegy alkalommal vette be az ellenfelek kapuját. Szintén tizenegy találatig jutott Varga Zoltán, de ő két gólt az ősszel még a Pusztaszabolcs színeiben szerzett. Az együttest az elmúlt bajnoki évben Boldoczki Sándor irányította.

Adonyban még mindig keresik a rossz bajnoki szereplés okát. Előrébb várták a csapatot (Fotó: Lovász Lilla)

– Az előzetes célkitűzés szerint legalább az ötödik helyet el kellett volna érnünk. A kilencedik helyezéssel elmaradtunk a várakozástól. Legnagyobb problémáink az edzéslátogatottsággal és a fegyelemmel volt. A téli átigazolások közül nem mindenki váltotta be a hozzáfűzött reményeket, de legalább létszámgondjaink nem voltak tavasszal.

Az egyesület elnöke, Pálinkás András is csalódott az elmúlt évi szereplés miatt.

– Még mindig keressük az igen gyatra szereplés okait. A játékosoknak, a vezetőknek és a szakvezetésnek is megvan a maga felelőssége. Az edzőnktől elköszöntünk, a jövőben szinte biztos, hogy játékos-edzőként Németh Roland irányítja az együttest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!