Sport

2013.03.11. 17:10

Csapatbajnoki, serdülő egyéni asztaliteniszben

Dunaújváros - Lassan végéhez érkezik a megyei felnőtt asztalitenisz-csapatbajnokság első fordulója. Mivel a tizenöt együttes ősszel csak tizenegy fordulót játszott le, most jön még négy forduló.

Jankó Árpád

Így alakul majd ki  tavasszal a felső ház és az alattuk lévők (8. és 7.) rangsora. A DASE fiatal asztaliteniszezői az elmúlt két mérkőzést egyaránt  itthon játszották. Először a Mór, majd a Szondi második csapatát fogadták.

A megyei serdülők bajnokságán Szepesi Hanna végzett az élen (Fotó: Vohlmann György)

Mindkét mérkőzésen fölényes  hazai győzelem született.  Ezzel a csapat felzárkózott az élmezőnyhöz. Szerdán egy ugyancsak itthon elmaradt mérkőzést pótolnak a fiúk a Bicske gárdájával, s ezt követően  az utolsó fordulóban  a sereghajtó Polgárdi együttesével mérkőznek  meg.

DASE III - Mór 14-4

Győzött: Kada I. 3, Kucsi Z. 3, Hertelendi A. 3, Bodó L. 3, a Kada-Bodó és a Kucsi-Hertelendi pár  1-1. A dunaújvárosi csapat ugyancsak 14-4-re győzte le a Szondi II gárdáját.

A felnőttek mérkőzésein kívül a serdülők is asztalhoz álltak. Vasárnap Dunaújvárosban  rendezték meg az idei megyei egyéni bajnokságot. A lányoknál Szepesi Hanna (DASE)  volt a győztes.

Fiú, egyéni: 1. Kovács D. (Szondi), 2.  Molnár Márton (DFDSE),  Jójárt Dániel  (DASE) és Kóré Ádám (DASE). Leány, egyéni: 1. Szepesi Hanna (DASE), 2. Bokros Kamilla  (DFDSE), 3.  Horváth Dóra  (DASE) és Szalai Viola (DASE). Fiú, páros: 1. Kovács D.-Fülöp Zs. (Szondi-Csákvár), 2.  Kóré Á.-Jójárt D. (DASE), 3. Molnár M.-Láng D.  (DFDSE-DASE) és Németh P.-Liú D. (Szondi-DFDSE). Leány, páros: 1. Szalai V.- Bokros K. (DASE-DFDSE   ), Szepesi H.-Horváth D., 3. Marton-Váncsa   (Polgárdi).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!