Sport

2017.03.03. 19:32

Csapó Kyra: Készen állunk az Alba Fehérvár ellen

Csak közvetlenül a szombati fehérvári mérkőzés előtt hirdeti ki a kezdőcsapatot György László.

Jankó Árpád

A D. Kohász női kézilabdacsapata vendég lesz az Alba Fehérvár otthonában. Ami szinte biztos, a Kohász két kapusa, Oguntoye Viktória és Csapó Kyra is szerepelni fog, majd egymást váltják. Oguntoye már ezen a héten edzett a csapattal, tehát meggyógyult.

Csapó Kyra kapus felkészült
Fotó: Zs. E.

Csapó Kyra is várja a lehetőséget a játékra. Ahogy ő is mondja: alaposan felkészültek a mérkőzésre. – Vártok Ákos kapusedzővel kielemeztük a fehérvári támadásokat. Több nagy lövővel játszanak: Piedade, Djordjevszka, Mendy mindenhonnan elvállalja a kapura dobást. Nagyon észnél kell lenni velük szemben, és nagyon fontos, hogy ki kell lépni rájuk a lövésük előtt. De Isitate is veszélyesen irányítja középen a társait. Egyszóval a védekezésünket nagyon meg kell szervezni, majd ezekből gyors lerohanások végén pedig gólokat dobni. Ez lesz a feladatunk. Küzdős, harcos, kemény játékra számítok mindkét csapat részéről. Készen állunk – mondta a kapus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!