Sport

2017.05.21. 15:40

Csúcsrangadót játszanak Győrben

Dunaújváros - Újabb rangadó előtt áll a Dunaferr DUE Renalpin futsal csapata. Az NB I felsőháza hetedik fordulójának legnagyobb csatája Győrben hétfőn 18.30 órakor kezdődik.

Balogh Tamás

A vendéglátóknak elég veretes eddig teljesítménye, a rájátszásba is elsőként érkeztek. Az eddigi összes ellenfelüket csúnyán megszórták gólokkal, és fölényes győzelmeket arattak fölöttük. Egyetlen mérkőzést kivéve, a dunaújvárosit. Itt meg kellett elégedniük az egy ponttal és a 4-4-es végeredménnyel. Éppen ezért ők is komolyan veszik a mi csapatunk érkezését. A csütörtöki mérkőzésre Dunaújvárosba érkezett Angulo Lopez Marrco Antonio, aki végignézte a meccsünket. Nyilván ő is alaposan felkészül ellenünk...

Ezzel szemben a dunaújvárosiak is okkal bizakodhatnak, hiszen a rájátszásban eddig csak a Rába ETO és a Berettyóújfalu ellen hullajtottak pontokat. Kiváló formában és elhivatottan készülnek a legnehezebb ellenfél ellen is. Remélhetőleg teljes csapattal, hiszen Horváth Norbert már pályára léphet.

 

A győri mérkőzésen újból csúcsformában kell teljesíteniük a fiúknak, de lehetséges ez egy végletekig kiélezett csatát követő negyedik napon? Minden bizonnyal. A képlet részletei ismerősek: a legnagyobbak ellen külön dicsőség a helytállás, és a komoly tervek is arra köteleznek. Mi rá a garancia? A rengeteg eddig elvégzett munka, a korábbi csatákban való megedződés, a tehetségük, a hitük és a büszkeségük. És Fehér Zsolt, a vezetőedző kíméletlen mágiája.

Fehér Zsolt a mérkőzésről ezt nyilatkozta: - A csütörtöki döntetlent követően nincs okunk a pánikra. A csapatunk változatlanul a második helyen áll, két ponttal megelőzve a Berettyóújfalut. Ma új feladat, egy kemény mérkőzés előtt állunk Győrben, de mindenkire kivétel nélkül az vár, aki odalátogat. Ellenük mindig topon vagyunk, hiszen bizonyítani akarunk. Így lesz ez most is: semmi probléma sincs ezzel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!