Sport

2013.02.26. 11:51

Célkeresztben a Jegesmedvék!

Hétfőn este lezárult a jégkorong MOL Liga alapszakasza. A szabályok értelmében az alapszakaszt magabiztosan megnyerő Acélbikák választhattak elődöntőbeli ellenfelet a rájátszásba jutó további három csapat közül - Csíkszereda, Miskolc, Érsekújvár. A döntés értelmében az újvárosi csapat a Miskolci Jegesmedvékkel vívja három győzelemig tartó párharcát az elődöntőben, kezdés szombaton este Dunaújvárosban.

Boda Bence

Gólöröm a miskolciak ellen

A döntésről természetesen megkérdeztük a Dab.Docler elnökét, Azari Zsoltot is: - Nyilvánvalóan rengeteg tényezőt  számításba vettünk az ellenfelünk kiválasztásánál, s az is magától értetődő, hogy Stephan Lundh-dal, az Acélbikák vezetőedzőjével is egyeztettünk a kérdésben. Az egyik legfőbb indok pusztán üzleti hátterű volt, miszerint  a Miskolc elleni mérkőzésekre látogatott ki a szezonban a legtöbb néző. Mivel lehetetlen lett volna garantálni azt, hogy döntőben találkozzon a két csapat, ezért választottam a biztos utat azzal, hogy az elődöntőbeli ellenfélként a borsodi csapatot neveztem meg. Természetesen nagyon hangsúlyos szerepe volt még az utazással és szállással kapcsolatos költségeknek is, amelyek például egy erdélyi túránál sokkal többe kerültek volna, mint így.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!