Sport

2013.03.28. 17:32

Bronzérmes a Dab, győzelem a Fradi ellen (frissítve)

A szezon utolsó tétmérkőzését játszotta ma délután a Dab.Docler jégkorongcsapata a Magyar Kupában. A harmadik helyért a Ferencváros volt az ellenfele, és 2-0-ra nyert.

Agárdy Csaba

Dab.Docler-Ferencváros 2-0 (1-0, 1-0, 0-0)

Miskolc Aréna, 300 néző. Vezette: Varjú, Mayer, Abonyi, Vas Mátyás.

DAB: Kiss T.  - Lindgren, Kiss D., Kiss Á., Galanisz (1), Szappanos 1, Hüffner, Szabados, Somogyi, Gröschl, Vaszjunyin, Tőkési, Nagy R., Peterdi, Mihalik (1), Azari 1, Strenk, Papp Cs., Papp V., Virág T. Edző: Stephan Lundh.

Ferencváros: Meravy - Győri, Erdélyi T., Rocanov, Kiss G., Berta, Lencsés, Géczi, Nagy L., Borbás, Revák, Mestyán, Hoffmann, Horváth D., Sijka, Léránt, Dancsfalvi. Edző: Dobos Tamás.

Az első pillanattól kezdve látszódott, hogy a Sapa ellen  az elődöntőben elszenvedett 7-2-es vereség megviselte a dunaújvárosiakat. Az is furcsa látvány volt, hogy csak néhány száz néző volt a lelátón, amikor az utóbbi hetekben hozzászokhattunk ahhoz, hogy mindenhol zúgott az "Újváros, Újváros!" Teljesen érhető, hogy a magyar bajnokság és a MOL Liga megnyerése után a kupa-elődöntő elvesztése miatt nem voltak az Acélbikák túl feldobottak. De becsülettel küzdöttek,  ennek első eredménye a 3. percben Szappanos gólja volt. A második harmadban Azari volt eredményes.

Végül is feledhető mérkőzésen megszerezte a Magyar Kupa harmadik helyét a DAB. Ezzel a jégkorongszezon a klubcsapatok számára véget ért.

 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!