Sport

2017.08.03. 17:25

Dániában túráznak az újvárosi kézis lányok

VIBORG Vége felé halad a dániai vendégszereplése a Kohász felnőtt és utánpótlás női kézilabdacsapatainak.

Jankó Árpád

György László, a felnőttcsapat vezetőedzője napi három edzést tart Viborgban játékosainak, és a komoly fizikai megterhelés mellett egy mérkőzést már lejátszottak a dánokkal. Nem lépett pályára sérülés, betegség miatt Oguntoye Viktória, Kovács Anna, Cifra Anita. Klujber Katrin pedig Szlovéniában kézilabdázik a junior Európa-bajnokságon.

A Randers együttese, amely az átigazolásokkal megerősödött, 30-25-re nyert a Kohász ellen. De György László elégedett volt csapata játékával: - Hasznos meccs volt. Folyamatosan küzdöttünk, harcoltunk, s amit elterveztünk, meg is oldottuk.

György László edző Fotó: Zsedrovits Enikő

A Randers kemény játékhoz szokott, amit ott a bírók engednek. Szervezett a támadójátékuk, és agresszív a dánok védekezése. Egyébként minden rendben, rendkívül jó körülmények között dolgozunk. Szombaton még a Viborg csapatával is játszunk mérkőzést. A Kohász három utánpótláscsapata hét mérkőzést nyert eddig Viborgban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!