Sport

2014.11.24. 14:42

Danubius versenyei

Dunaújváros – November elején a Danubius KSE sportolói országos U13-as ranglista versenyen szerepeltek.

Jankó Árpád

Meskál Ábel mérkőzést is nyert két szettben. Dobrovitz Barabás Zoltán azt a Pallai Mártont verte meg, akitől hat hete itthon kikapott.

November 9-én Seregélyesen megyei tollaslabda versenyen léptek pályára utánpótlás és felnőtt sportolók. A Danubius KSE több mint huszonegy versenyzővel indult. A legkisebbek kategóriájában Vagyóczki Roland ezüstérmes és Friedl Ádám bronzérmes lett. A „D" kategóriában Györi Virág, Friedl Natalie, Borbély Hanna, Laki Viktória, Vagyóczki Dávid képviselte Dunaújváros színeit. Dávid aranyérmes, Nati ezüstérmes, Viki és Hanna bronzérmes lett. A „C" kategóriában Nagy Bence, Morva Bence, Szalontai Szven, Szekeres Krisztián, Csomor-Németh Lili, Dobrovitz Barabás Zoltán, Laki Péter és Csomor Péter indult. Aranyérmes lett Csomor Péter, ezüstérmes Laki Péter, bronzérmes pedig Morva Bence és Nagy Bence.

A „B" kategóriában Csomor Pintér Gergő, Gashi Ardián, Karf Máté indult a Danubius KSE-ből. Karf Máté aranyérmes lett.

Az „A” kategóriában Kaposvári István és Varga Orsolya és Rostási Tibor jeleskedett.

Párosban is többen indultak a viadalon. Nagy Bence-Dobrovitz Barabás Zoltán kettős kategóriájában nagyszerűen teljesített, aranyérmes lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!