Sport

2014.11.26. 13:50

A DASE valamennyi csapatbajnoki mérkőzését megnyerte

Dunaújváros - Remek eredmények születtek a DASE csapatbajnoki mérkőzésein. Minden pingongcsapat örülhetett a hétvégén.

Jankó Árpád

A DASE első gárdája a Zalakomár együtteséhez utazott, és a mérkőzés közepén már 6-1-re nyertek Furka Attiláék. A végén már csak a győzelem aránya volt kérdéses. Mindenki dicséretesen pingpongozott, de Bihelcz Tamás különösen remekelt. Minden találkozóját megnyerte. A DASE I jelenleg negyedik a tabellán. A második gárda a Kodolányi együttesét fogadta. A dunaújvárosiak nagy arányú győzelmét vártuk, és ez be is következett. A Mizsei Máté-Mizsei Tamás testvérpáros ismét nagyszerűen használta az ütőjét. A gárda jelenleg vezeti a tabellát.

A harmadik csapat a csóriak vendégeként állt az asztalhoz a hét végén. Szoros, nagy csatában, de végül Bodó László vezérletével 10-8-ra nyert a DASE III.

Zalakomár - DASE I 4-14

Győzött: Bihelcz T. 4 , Nemes Sz. 3, dr. Hanák T. 3, a Furka A. 2, a Furka-Dr. Hanák és a Bihelcz-Nemes pár
1-1.

DASE II - Kodolányi DSE 16-2

Győzött: Mizsei M. 4, Mizsei T. 4, Farkas L. 3, Kada I. 3, a Mizsei testvérek és a Farkas-Kutschi Z. pár 1-1.

Csór - DASE III 8-10

Győzött: Bodó L. 3, Hertelendy A. 3, Szabó L. 3, a Bodó-Hertelendy A. pár 1.

Vasárnap öt szakosztály: Szondi, Polgárdi, Csákvár, DFDSE és a rendező DASE részvételével huszonhatodik alkalommal rendezték meg a Pentele Kupa serdülő-újonc versenyt.

Dunaújvárosi eredmények. Serd. fiúk: 2. Láng Dominik. leány: 1. Szalai Viola. Fiú páros: 3. Láng-Bajusz B. leány: 1. Szalai V.-Szabó A. (Polgárdi). Újonc, fiú I. kcs.: 3. Sztankovics S., leány: 1. Szalai V. Fiú II: 3. Lengyel Zs., leány: 3. Juhász-Dóra Tia.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!