Sport

2017.07.31. 19:20

Derűs hangulatban kezdődött - A Dunaferr DUE Renalpin FC NB I-es futsal csapata is megkezdte a felkészülést

DUNAÚJVÁROS - A válogatott szeptemberi programja miatt ugyan csak két hónap múlva kezdődik a bajnokság, de a Dunaferr DUE Renalpin FC NB I-es futsal csapata is megkezdte a felkészülést. Schrancz Balázzsal beszélgettünk, aki a játékosok edzésével foglalkozik.

Balogh Tamás

Milyen hangulatban tértek vissza a fiúk?

- A múlt heti első edzésen úgy láttam, hogy mindenki szívesen tért vissza és látott neki a munkának!

Mi volt a hétfői nap programja?

- Az ezután következő munkánk szempontjából meghatározó lesz, ugyanis hétfőn végeztük el a fizikai állóképesség felmérését. Néhányan kellemes meglepetést szereztek, örömmel láttam, hogy nem álltak le, edzésben maradtak. Szemlátomást a labdától a szabadság alatt sem szakadtak el.

Tegnap végezték el a fizikai állóképesség felmérését
Fotó: ZsE

Nagyot változott a csapat összetétele az előző szezonhoz képest?

- Három játékosunk távozott: Klacsák Bence Győrben folytatja, Józsa Tamás és Varsányi Áron pedig visszatértek Csömörre. Hozzánk Pál Patrik érkezett az Aramis csapatából, ő tehetséges fiatal, több poszton is bevethető ballábas, hatalmas lövőerejű.

Született már döntés az elérendő célokról?

- Az elnök úr úgy fogalmazott, hogy az első négybe várja a csapatunkat. Nagyon kemény és jó felkészülést tervezek, azután meccsről meccsre haladunk előre. Nyilván mindegyiket meg akarjuk nyerni, még akkor is, ha ez valószínűleg nem megvalósítható.

Mivel telik az első hét?

- A mai erőfelmérés értékeire támaszkodva elkezdjük a kemény edzéseket. Az idén egy speciális helyzet előtt állunk, hiszen a válogatott szeptemberi elfoglaltsága miatt a bajnokság sajnos csak két hónap múlva fog elkezdődni. A most következő időszakra jó pár edzőmérkőzés lejátszását és több közös programot is tervezünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!