Sport

2017.07.24. 18:28

Pénteken kezdődnek a mérkőzések a Dunaújvárosi Kohász felnőtt női kézilabdacsapatának

A bemutatkozás napján már lezajlott az első edzés is. A Dunaújvárosi Kohász felnőtt női kézilabdacsapata garantáltan nem fog unatkozni az elkövetkezendő hetek alatt.

Az erőnléti edzések mellett, és - ez György László vezetőedző módszere - a lehető legrövidebb idő után előkerül a labda, azaz a súlyzót felváltja a játékszer. A kemény felkészülés elején tehát máris lesz előkészületi találkozó. Július 28-án 17 órakor a Dunaújváros Sportcsarnokban játssza első találkozóját a Kohász az újonc csapattal, a Vasassal. Ezt követően Dániába utazik a csapat, ahol megmérkőzik a Viborggal és a Randers gárdájával is. De nem felejtjük el a már szintén hagyományos Kohász Kupa és a Dunakanyar Kupa (Vác) mérkőzéseit.

A program: Július 28. 17 óra DKKA - Vasas SC edzőmérkőzés, július 29-től augusztus 5-ig edzőtábor Viborgban. Augusztus 10. 17 óra DKKA - PC Trade Szeged KKSE, augusztus 11. 17 óra Mihalovce - DKKA edzőmérkőzés (Székesfehérvár), augusztus 12. Alba Fehérvár - DKKA edzőmérkőzés, augusztus 16. 17 óra DKKA - Viborg, augusztus 16-tól 18-ig V. Kohász Kupa DKKA - Budaörs, DKKA - Zvezda Zvenyigorod. augusztus 19. V. Kohász Kupa (helyosztó). augusztus 25. 18 óra Dunakanyar Kupa Váci NKSE - DKKA mérkőzés, augusztus 26. 11.45 óra Dunakanyar Kupa DKKA - MTK mérkőzés augusztus 26. 16.30 óra Dunakanyar Kupa DKKA - DVSC mérkőzés, szeptember 1. 17 óra DKKA - később felkért ellenfél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!