Sport

2017.06.14. 20:21

Dobogós helyek a népszerűsítő versenyen

DUNAFÖLDVÁR - A Dunaföldvári Kajak-kenu Szakosztály ifjú tagjai sikerrel szerepeltek a sportág Dunavarsányban rendezett népszerűsítő versenyén.

L. Mészáros Irma

Györkő Sándor edző tanítványai helytálltak: TC4 kategóriában a tízévesek között Zsebeházi Zsolt, Cseh Dániel, Tamási Gyula és Tóth Nándor összeállítású csapat ezüstérmet nyert, Tóth Gábor és Tóth Nándor a PC2 kategóriában bronzérmet szerzett. Az optimális körülmények között, remek pályákon csaknem ötszáz gyermek szállt vízre, hogy megszerezze az első sikerélményei egyikét. Dunaföldvárról hat versenyzőjét vitte az edző.

Balról Tamási Gyula, Zsebeházi Zsolt, Kis Kitti, Tóth Gábor, Cseh Dániel, Tóth Nándor valamint Tóth Imola
Fotó: amatőr felvétel

A huszonkét tagú egyesületben a tízévesek tavaly ősz óta tanulják a minikenuzást. A csoportban nyolc újonc van, ők ebben az évben még csak ismerkedtek a vízzel, de nagyon lelkesek - mondja az edző.

A tolnai évadnyitó verseny után a gyerekeknek ez volt a második versenyük. A sikerélmény bizonyára doppingolja majd az egész csapatot. Június elején Sukorón, majd ismét Dunavarsányban rendeznek versenyt a korosztály számára. A földvári fiúk-lányok is ott lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!