Sport

2016.12.06. 19:55

Dodó Norbert a ma kezdődő országos felnőttbajnokságon képviseli a DÖSE-t

Dunaújváros - Mozgalmasan telt a hét vége a Dunai Ökölvívó Sportegyesület tagjai számára. A DÖSE csapata Tatabányán lépett kötelek közé a Mikulás Kupán.

Gallai Péter

A dunaújvárosi küldöttség Kovács Richárd elnökkel és Kocsis Tamás edzővel vágott neki az újabb feladatnak, a klubot hat bokszoló képviselte a komoly ökölvívóhagyományokkal rendelkező Tatabánya otthonában rendezett kupán. Az erős mezőnyben a DÖSE indulói közül Dodó Norbert és Oláh Antónia edzőmeccset vívott, s megállták a helyüket. Skanda Krisztián, Csavajda György, Prétor Erik döntetlent ért el, amíg az ifi 69 kilogrammos súlycsoportban Oláh Barnabás technikai KO-val győzött.

A tatabányai kupán Kovács Richárd (balra) elnök mellett Csavajda György, Oláh Barnabás, Oláh Antónia, Skanda Krisztián, Dodó Norbert, Prétor Erik és Kocsis Tamás edző vett részt Fotó: DÖSE

- A verseny után mindenki egy-egy kupával gazdagodott, azt hiszem, becsülettel helytálltunk ezen a seregszemlén is - árulta el Kovács Richárd, aki örömmel tette hozzá, hogy a ma Budapesten kezdődő felnőtt országos bajnokságon a DÖSE is képviselteti magát. - Egyik legígéretesebb versenyzőnk, Dodó Norbert az 52 kilós súlycsoportban indul. A sorsolást ma tartják, így ekkor dől el, melyik napon és ki lesz az ellenfele. Abban bízom, hogy a top versenyzőkkel szemben végigbunyózza a 3x3 percet, s reményeim szerint nem csak egyszer, azaz továbbjut az első fordulóból. Benne van a potenciál, de nagyon erős lesz a mezőny - tette hozzá a klub elnöke, aki Kocsis Tamás trénerrel kíséri el az újvárosi egyesület ökölvívóját az országos bajnokságra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!