Sport

2017.03.26. 17:01

Döntetlen a futsalrangadón

Az utolsó percben szerzett góllal bravúros döntetlent ért el a futsal első osztály felsőházi rájátszásának második fordulójában pénteken késő este a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese.

Gróf András

Dunaferr-DUE-Renalpin-Rába ETO 4-4 (1-1)

Dunaújváros Sportcsarnok, 300 néző. Vezette: Tamási Péter, Futó Tamás (Tamási Patrik).

Dunaferr-DUE-Renalpin: Reveland - Horváth N., Klacsák, Fekete R., Hosszú Á. Csere: Varsányi, Németh P., Schrancz B., Fridrich, Gorjánácz, Varga Cs., Velez, Csányi D., Józsa. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Rába ETO: Tóth Gy. - Cláudio, Cinstantino, Juanra, Drahovsky. Csere: Matkovics, Gémesi, Harnisch, Vas Á., Sáhó, Dávid, Bognár, Tama. Vezetőedző: Marcos Angulo.

Az utolsó percben Hosszú Ádám révén sikerült egyenlíteni
Fotó: Ady Géza

A találkozó elején veszélyesebben támadott a vendégegyüttes, az újvárosiak elsősorban a kontrákra építettek. A tizenhatodik percben egy időkérést követően Fekete Róbert találatával a hazaiak szereztek vezetést (1-0). Egy perccel később azonban Drahovsky talált a figyelmetlen védők között a kapuba (1-1). A fordulást követően egy szép összjáték után Juanra a győriket juttata előnyhöz (1-2). A harmincegyedik percben Varga Csaba csapott le egy röviden hazaadott labdára (2-2). Egy perccel később Harnisch volt eredményes (2-3), majd Klacsák egalizálta az állást (3-3). Három perccel a vége előtt Constantino lövését követően ismét a vendégek vezettek (3-4). Az utolsó percben Hosszú Ádám tízméteresből állította be a végeredményt (4-4).

Fehér Zsolt: - Nagyon jó mérkőzést játszottunk, ami már ránk fért, mert az utolsó két találkozónk nem úgy sült el, ahogy szerettük volna. Nagy büszkeséggel tölt el az, hogy a bajnokesélyesnek négy gólt lőttünk. Szeretnénk ezen az úton tovább haladni, amit ma megkezdtünk. Az igazsághoz tartozik, ha egy kicsivel szerencsésebbek lettünk volna, megnyerhettük volna a rangadót. De ne legyünk ennyire elégedetlenek. Amennyiben ebből a meccsből sokat tudunk profitálni, akkor elképzelhető, hogy ugyanazt a csapatot fogja látni a hazai közönség, amit tavaly láthatott.

Marcos Angulo: - Meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, de mivel az egész meccs alatt hibát hibára halmoztunk, és emellett még szerencsénk sem volt, így ez nem sikerült. A döntetlen nem annyira rossz eredmény, a hosszú bajnoki szünetre a felsőház élén maradtunk.

A felsőházi rájátszás másik két mérkőzésének eredménye: MVFC-Berettyóújfalu - Swietelsky-Haladás VSE 5-2, FC Veszprém - Aramis SE 5-2.

A tabella jelenlegi állása a következő: 1. Rába ETO 11 pont, 2. MVFC-Berettyóújfalu 10 pont, 3. FC Veszprém 6 pont, 4. Dunaferr-DUE Renalpin FC 6 pont, 5. Aramis SE 5 pont, 6. Swietelsky-Haladás VSE 1 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!