Sport

2017.05.19. 15:35

Döntetlen a rangadón - A berettyóújfaluiak kapusa volt a mezőny legjobbja

DUNAÚJVÁROS - Az első osztályú futsal bajnokság felsőházi rájátszásának hatodik fordulójában hazai pályán döntetlent játszott a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese csütörtökön este az MVFC-Berettyóújfalu ellen.

Gróf András

Ahogy az várható volt, végig kiélezett küzdelmet láthattak a nézők. A hazai együttes a tizenkettedik percben Józsa találatával szerezte meg a vezetést, aki Fridrich kitűnő átadását értékesítette (1-0). Két perccel később Trencsényi büntetőből egalizálta az állást (1-1). A szünet előtt két perccel Németh Péter egy szép variációt követően szerzett újból vezetést az újvárosiaknak (2-1). A második félidő elején Kovács István lövése perdült Hosszú Ádámról a kapuba (2-2).

Fridrich Dávid (7) az első találat előtt remek labdát adott Józsa Tamásnak Fotó: Ady Géza

A dunaújvárosi együttes vezetőedzője, Fehér Zsolt nem volt teljesen elégedett a mérkőzés lefújása után.

- Ma nem győzhettünk. Sajnos dicsérnem kell az ellenfél kapusát, aki a mérkőzés legjobbja volt. Nem pontosítottunk jól a helyzeteinknél. Jobb koncentrációval gólokkal kellett volna nyernünk, hiszen a második félidőben az ellenfelünknek mindössze két komoly helyzetet sikerült kialakítani. Bosszantó, hogy ilyen előzmények után el tudtak vinni egy pontot.

A vendégek trénere, Flavius Lorant Moga sokkal elégedettebb volt a végén.

- Egy nagyon jó Dunaferrt láttam a mai mérkőzésen. Rendkívül büszke vagyok a csapatomra, a játékosok mindent megvalósítottak a pályán, ami a tervünk volt. Elszántan védekeztünk, foggal, körömmel küzdöttünk, aminek hála Istennek meg is lett az eredménye. Mi egy nagyon fegyelmezett csapat voltunk ma este.

Hétfőn a hetedik fordulóval folytatódik a felsőház küzdelme. A párosítás a következő: Swietelsky-Haladás VSE - MVFC-Berettyóújfalu (18.15 óra), Rába ETO - Dunaferr-DUE-Renalpin FC (18.30 óra), Aramis SE - FC Veszprém (18.40 óra).

Dunaferr DUE Renalpin - MVFC-Berettyóújfalu 2-2 (2-1)

Dunaújváros Sportcsarnok, 300 néző. Vezette: Szilágyi Norbert, Gál Péter (Czene-Joó, Tamási).

Dunaferr-DUE-Renalpin: Reveland - Klacsák, Fridrich, Fekete R., Hosszú Á. Csere: Rigó, Németh P., Schrancz B., Németh T., Gorjánácz, Varga Cs., Velez, Csányi D., Józsa. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

MVFC-Berettyóújfalu: Mezei - Kovács I., Rábl, Gál, Szabó P. Csere: László, Nagy B., Takács Z., Magyar, Nagy I., Harmati, Trencsényi, Nagy D., Kondás. Vezetőedző: Flavius Lorant Moga.

Góllövő: Józsa, Fekete R., illetve Trencsényi, Kovács I.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!