DPASE: A döntetlennel lecsúsztak a dobogóró

2017. február 26., 22:15 szerző: Gróf András fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Paks - Az NB III-aslabdarúgó-bajnokság Közép csoportjának 20. fordulójában vasárnap a Paksi FC második számú együttesének otthonában lépett pályára a Dunaújváros PASE csapata.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Paksi FC II -Dunaújváros PASE 1-1 (1-0)
Paksi FC Stadion, 100 néző. Vezette: Sipos Katalin (Iványi, Éles).
Paksi FC II: Rácz - Bagó P., Bognár D. (Fejős Á. a 65. p.), Hanol (Luczek a 89. p.), Jelena - Kesztyűs B., Kesztyűs M. (Rácz Zs. a 79. p.), Nagy Á., Simon Á. - Szalai, Vlasics. Vezetőedző: Osztermájer Gábor.
Dunaújváros PASE: Vaszócsik - Csendes, Pölöskei, Farkas V. - Kercsó B. (Hajdók G. a 69. p.), Ablonczy (Dorogi R. a 46. p.), Blatt, Csehi T. - Dobos Á., Tóth T. (Király B. a 78. p.), Szepessy R. Vezetőedző: Dobos Barna.

A piros mezes Farkas Viktor irányította a DPASE védelmét Fotó: ZS. E.

A házigazda paksiak számára kezdődött jobban a mérkőzés, hiszen az első játékrész tizennegyedik percében Jelena Richárd révén megszerezték a vezetést (1-0). A folytatásban próbált formás támadásokat vezetni a dunaújvárosi együttes, de a szünetig nem sikerült feltörni a paksi gárda masszív védekezését. A fordulást követően is támadott a DPASE gárdája, de akadt a hazaiaknak is gólszerzési lehetősége. Az egy bajnoki pontot érő találatot négy perccel a rendes játékidő vége előtt, a nem sokkal előtte csereként beálló Király Bence szerezte (1-1). A hajrában még minkét csapat megpróbálta a maga javára eldönteni az összecsapást, de az eredmény már nem változott. A dunaújvárosiak ezzel a döntetlennel visszacsúsztak a negyedik helyre a bajnoki tabellán.

A forduló további eredményei a következők voltak: Pénzügyőr SE - Dunaharaszti MTK 2-2, Szekszárdi UFC - Szentlőrinc SE 1-1, Budafoki MTE - Komlói Bányász 4-2, Pécsi MFC - Méhkeréki SE 1-0, Várfürdő-Gyulai Termál FC - Dabas-Gyón FC 1-0, Békéscsaba Előre II - Szigetszentmiklós 2-2, Mórahalom - Ferencvárosi TC II 4-2, FC Dabas - Hódmezővásárhelyi FC 0-0.

Gróf András

2017. február 26., 22:15 szerző: Gróf András fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...