Sport

2014.08.20. 18:05

DPASE: a KTE elleni összecsapás mellett a Fradira is készülnek

Szombaton 18.30 órakor az OTP Bank Liga ötödik fordulójában a még pontnélkül álló Kecskeméti TE otthonában lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Senki ne számítson azonban könnyű mérkőzésre, hiszen a kecskemétiek eddig szoros csatákban szenvedtek vereséget. Az első két fordulóban hazai környezetben kaptak ki a Fraditól 3-1-re, míg a Haladástól 1-0-ra. Ezt követően két idegenbeli összecsapás következett, ahol 3-2-re kikaptak a Pápától, majd 2-1-re a DVTK-tól. Az utóbbi meccsen a diósgyőriek a hosszabbításban szerezték meg a győztes találatot.

Az ötödik forduló pénteki mérkőzésén a Budapest Honvéd a Puskás Akadémia FC együttesét fogadja. A szombati nap további párosítása: MVM-Paks – Újpest FC, Videoton FC – MTK, Lombard Pápa FC – Győri ETO FC. Vasárnapra a következő három összecsapás marad: Ferencvárosi TC – Nyíregyháza FC, PMFC-Matias – DVTK, DVSC-Teva – Szombathelyi Haladás.

A Dunaújváros PASE kecskeméti vendégjátékára minimum huszonöt fő jelentkezése esetén szurkolói busz indul, amelynek költsége 1000 Ft/fő. Indulás 15.30 órakor a Dunaújváros Stadiontól. Jelentkezni Gergelyfi Mihálynénál lehet a 30 505 8387-es telefonszámon, vagy személyesen a Dunaújváros PASE 307-es irodájában. A Kecskemét elleni találkozóra jegyet lehet vásárolni elővételben a már üzemelő online jegyvásárló felületen a szokásos módon. A helyszínen vendégpénztár másfél órával a kezdés előtt nyit, ahol a dunaújvárosi szurkolók egységesen 1400 forintos áron juthatnak belépőhöz. Fontos, hogy a személyi igazolványát mindenki vigye magával.

A dunaújvárosi szurkolók a kecskeméti találkozó mellett már a jövő szerdára is figyelnek, hiszen ezen a napon 18.30 órakor az újonnan átadott Groupama Arénában rendezik a harmadik fordulóból elhalasztott Ferencvárosi TC – Dunaújváros PASE találkozót. Minimum huszonöt fő jelentkezése esetén erre az összecsapásra is indítanak szurkolói buszt, melynek költsége szintén 1000 Ft/fő. Jelentkezni a már megszokott formában lehet. Az indulás szerdán is 15.30 órakor kor lesz a Dunaújváros Stadiontól. A Ferencváros elleni mérkőzésre a jelenlegi információk szerint az online jegyvásárló felületen keresztül nincs lehetőség az elővásárlásra. A helyszínen a vendégszurkolók részére fenntartott jegypénztáraknál lehet beszerezni a belépőket. Fontos, hogy a személyi igazolványát erre a meccsre is mindenki vigye magával. A beléptetéssel kapcsolatos részletes információ az alábbi honlapon található: www.groupamaarena.com

A Klubkártyára ezeken a találkozókon még nem lesz szükség, de a DPASE vezetősége kéri a szurkolókat, hogy minél előbb készíttesék el azokat, hiszen szeptember 15. után már csak ennek birtokában lehet jegyet vásárolni az első osztályú bajnoki mérkőzésekre. Az elkészítés szeptember 15-ig ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!