Sport

2013.04.23. 12:00

Drámai küzdelemben bronzérmes a Dág

Dág - Kedden fejeződött be a férfiröplabda első osztály harmadik helyéért folytatott páros csatája. Az ötödik meccsen maratoni, ötjátszmás csatában nyert a Dági KSE együttese.

Gróf András

Dági KSE  Dunaferr SE 3:2 (-22, 16, 23, -19, 15)

Dág, 200 néző. Vezette: Mocsnik Lajos, Donkó Zoltán.
Dunaferr SE: Hatvany Zs., Hatvany A., Blázsovics, Gebhardt N., Banai, Szabó B., Pápai (liberó). Csere: Szűcs, Réfi, Neukum, Kholmann, Gebhardt Á. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A bronzcsata az előzetes várakozásoknak megfelelően, végig kiélezett küzdelmet hozott. Az első négy találkozó után 2-2-re állt a párharc, és az utolsó mérkőzésen is öt játszma kellett a  meccs megnyeréséhez. Ráadásul a mindent eldöntő játszmában 17-15 volt az eredmény a házigazdák javára. A drámai körülmények között elszenvedett vereséget követő napon  kértük egy gyors szakmai értékelésre a dunaújvárosi együttes vezetőedzőjét, Tomanóczy Tibort.

- Tiszetességgel helyt álltak a fiúk a harmadik helyért folytatott párharcban. Minden tisztelet az övék, hiszen látszott a teljesítményükön az év közben elvégzett munka. A rutin azonban ezúttal diadalmaskodott a fiatalság fölött. A hazai meccseket jó játékkal nyertük, de idegenben is remekül harcoltunk. Az ötödik találkozón az utolsó leheletünkig küzdöttünk, de a végjátékban nem állt mellénk a szerencse. Harcosságból,  illetve küzdenitudásból mindenképpen jelesre vizsgázott a társaság. Ősszel a  bajnoki szezon  indulásakor előre elfogadtuk volna ezt a helyezést, de a körülmények ismeretében már egy kissé keserű a szánk íze.

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!