Sport

2017.03.13. 18:45

Lehetőség a bizonyításra - Az U17-es csapat öt játékosa szerepelt a válogató edzőtáborban

Dunaújváros - A Dunaferr DUE Renalpin FC U17-es csapata sorozatban mutatott jó teljesítményt a szezon mostani szakaszában. Ez pedig a játékosok útját is megnyitotta a válogatott keret felé.

Balogh Tamás

Jelenleg a fiú futsal I. osztály U17 nyugati csoportjának harmadik helyén állnak a dunaújvárosiak, a Győr és a Haladás mögött. Ez a sorozat rájuk irányította a figyelmet: közülük öten behívót kaptak a korosztályos válogatottba.

Az öt, lehetőséget kapó fiú közül négy: Bebesi Csenger (lent balra), Garda Bálint, fent balról pedig Németh László és Nagy Erik Fotó: Balogh Tamás

A futsal U17-es válogatott egyik idei terve a minél eredményesebb szereplés az UEFA Development Kupa idei áprilisi eseményén. A jelentős nemzetközi megmérettetés előtt, a felkészülés részeként vesz majd rész a nemzeti együttes a csehországi Generali Kupán, amelyet március 16-19. között rendeznek meg. A jó szereplés érdekében a csapat válogató edzőtábort tartott március elején, amelynek célja, hogy segítse a tornán szerepet kapó játékosok kiválasztását. A Dunaferr DUE Renalpin FC klubjából Németh László, Nagy Erik, Garda Bálint, Krajczár Szabolcs, valamint Bebesi Csenger Belián kapott lehetőséget ezen a válogatón a bemutatkozásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!