Aikidósok a Lorántffyban - Dunaújváros a középpont

2016. február 28., 18:55 szerző: Agárdy Csaba fotós: Ady Géza
komment
Dunaújváros - A Lorántffy iskolát pénteken és szombaton magyar aikidósok töltötték meg. Közel százan vettek részt a Nemzeti Aikido Szövetség Magyarországi Szervezete szervezésében.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Dunaújvárosban a sportág képviselői az európai szövetség technikai vezetőjének, a 6. danos Mirkó Jovanicsnak az irányításával dolgoztak. Pénteken az edzőknek és a tanároknak volt továbbképzés, szombaton pedig nyílt edzéseket tartottak, és ezeken a gyakorlásokon kezdők is részt vehettek. Márton Imre, a magyar szövetség egyik képviselője elmondta, hogy azért Dunaújvárosban találkoztak, mert a városban több aikido klub is működik, emellett pedig Dunaújváros földrajzi fekvése is sokat nyomott a latba, hiszen a település majdnem az ország közepén található, ezért mindenhonnan jól megközelíthető. (Még szombat délelőtt is folyamatosan érkeztek a sportolók.)

Szombaton egy különleges eseménynek is tanúi lehettünk. A Lorántffy középiskolában vehette át az egyenesen Japánból érkező dandiplomáját, Szirbik Ferenc, akinek ez már a negyedik dan fokozata volt.

Agárdy Csaba

2016. február 28., 18:55 szerző: Agárdy Csaba fotós: Ady Géza

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...