Sport

2017.05.30. 15:50

Már biztosan érmes a Dunaferr-DUE-Renalpin együttese

DUNAÚJVÁROS Kétgólos győzelmet aratott a futsal első osztály felsőházi rájátszásának nyolcadik fordulójában hétfőn este a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese.

Gróf András

A dunaújvárosiak hazai környezetben 3-1-re verték az FC Veszprém csapatát, ezzel biztossá vált, hogy érmet szereznek az idei sorozat végén is. Fehér Zsolt vezetőedző röviden értékelt a meccs után.

- Jó mérkőzés, jó hangulat jellemezte a hétfői találkozót. Örülünk a győzelemnek, mivel ezzel biztos dobogós a csapatom.

A vendégek mesterének, Madarász Jánosnak viszont hiányérzete volt a lefújáskor.

- A látottak alapján szerintem nem érdemeltünk vereséget. Egyenrangú partnerei voltunk a Dunaújvárosnak, de ők jobban sáfárkodtak a helyzeteikkel, és ezért sikerült megnyerniük a mérkőzést. Elégedett voltam a csapatom játékával, de ha egy ilyen mérkőzést megszeretnénk nyerni, akkor a kapu előtt jobb döntéseket kell hoznunk.

A forduló további eredményei: Aramis SE - MVFC-Berettyóújfalu 2-3, Swietelsky-Haladás VSE - Rába ETO 4-5.

A fehér mezes Varga Csaba lövését ezúttal hárította a veszprémiek hálóőre Fotó: Ady Géza

A felsőház jelenlegi állása: 1 Rába ETO 29 p., 2. Dunaferr-DUE-Renalpin FC 19 p., 3. MVFC-Berettyóújfalu 18 p., 4. FC Veszprém 12 p., 5. Aramis SE 11 p., 6. Swietelsky-Haladás VSE 2 p.

A Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese csütörtökön ismét hazai környezetben lép majd pályára. A Dunaújváros Sportcsarnokban 19 órakor kezdődő mérkőzésen a Swietelsky-Haladás VSE gárdája lesz az ellenfél. Ne tévesszen meg senkit az a tény, hogy a szombathelyiek a rájátszásban a hozott egy pontjuk mellé csupán egy pluszt szereztek, hiszen az előző körben csak egy góllal kaptak ki a már bajnok győriektől.

A kilencedik forduló további két mérkőzése, amelyeket pénteken rendeznek: FC Veszprém - MVFC-Berettyóújfalu, Rába ETO - Aramis SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!