Sport

2017.03.16. 19:52

Ünnepi kispályás tornák a Dunaújváros Sportcsarnokban

Dunaújváros – A szerdai nemzeti ünnepünk sem telt el sport nélkül. A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség két, kispályás labdarúgótornát is lebonyolított a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

A nagy teremben harmadik alkalommal rendezték meg a Nemzeti Kupa elnevezésű viadalt, amelyen tizenhat együttes vett részt. A kisebbik teremben pedig a Zeus Senior Kupáért küzdött a viadalra nevezett nyolc együttes.

Mindkét teremben gyűrték egymást a csapatok Fotó: Zsedrovits Enikő

A III. Nemzeti Kupa végeredménye: 1. Chicago, 2. Rutin Mix, 3. Hamutiprók. Különdíjasok: Hatvany Attila (Rutin Mix) legjobb játékos, Farkas Péter (Hamutiprók) legjobb kapus, Vincze Dezső (Chicago) gólkirály.A IX. Zeus Senior Foci Kupa végeredménye: 1. Halom Truck Kft., 2. Baracs SE, 3. Macső. Különdíjasok: Rakvács Róbert (Halom Truck Kft.) legjobb játékos, Sallai Sándor (Baracs SE) legjobb kapus, Král László (Macső) gólkirály, Fazekas László (Halom Truck Kft.) legidősebb játékos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!