Sport

2017.05.21. 09:15

Kiütéses hazai győzelem, Dobos Áron mesterhármast ért el

Dunaújváros - A labdarúgó NB III Közép csoportjának harminckettedik fordulójában hazai környezetben magabiztos, gólzáporos győzelmet aratott szombaton este a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Dunaújváros PASE - Szentlőrinc SE

7-0 (2-0)

Dunaújváros Stadion, 300 néző. Vezette: Tamási Patrik (Baghy, Nyerges).

Dunaújváros PASE: Vaszócsik -Csendes, Pölöskei, Farkas V. - Kercsó B. (Tóth Á. a 78. p.), Dorogi R. (Ablonczy a 78. p.), Blatt, Csehi T. - Dobos Á., Tóth T., Szepessy R. (Horváth K. a 87. p.). Vezetőedző: Dobos Barna.

Szentlőrinc SE: Ambrusics - Dudás, Szilvási (Vágner a 62. p.), Turi, Nagy M. (Kovács B. a 78. p.) - Fenyvesi, Reith (Tóth A. a 46. p.), Horváth P., Temesvári - Bodó, Berdó. Vezetőedző: Turi Zsolt.

A tizenharmadik percben Dobos Áron bal oldalról beívelt szabadrúgását Szepessy Róbert fejelte a hálóba (1-0). távoli lövéssel. A harmincnegyedik percben Dobos Áron hagyta maga mögött a vendégek védelmét, és magabiztosan lőtt a hosszú alsó sarokba (2-0). A második félidő hatvanegyedik percében Tóth Tibor növelte a hazaiak előnyét (3-0). Ezt követően Csehi Tamás lövése csattant a felső kapufán. Ekkor a dunaújvárosi együttes hatalmas fölényben futballozott, aminek köszönhetően a hetvenhatodik minutumban újabb gólt szerzett. Az előretörő Blatt Pál tizennégy méterről lőtt a hosszú sarokba (4-0).

A darabokra hulló vendég védelem mellett Dobos Áron szerzett újabb találatot, aki a vendégek kapusát is kicselezve növelte a hazai együttes előnyét (5-0). A hajrára teljesen szétestek a vendégek. Két perccel a rendes játékidő vége előtt egy sarokrúgást követően Csendes bólintott a szentlőrinci kapuba (6-0). Ezzel még nem volt vége a vendégek vesszőfutásának, hiszen a az utolsó percben Dobos Áron megszerezte csapata hetedik, önmaga harmadik gólját beállítva ezzel az összecsapás végeredményét (7-0). A mérkőzés összképe alapján ilyen arányban is megérdemelten nyert az újvárosi együttes, akik jobb helyzetkihasználással akár kétszámjegyű győzelmet is arathattak volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!