Sport

2014.04.10. 05:06

Dunaújvárosban rendezik a Floorball MEFOB-ot

Idén az elmúlt két év után újra Floorball MEFOB Dunaújvárosban.

Maximálisan kijelenthető, hogy az elmúlt két év rendezvényei egy új mérföldkövet nyitottak a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség által támogatott és az elmúlt 10 évben már megrendezésre kerülő Floorball MEFOB-ok történetében. Régi-új szervezőként őszintén reméljük, hogy az eddigi dunaújvárosi találkozókról is minden iskola és minden csapat a lehető legjobb szájízzel, a lehető legtöbb élménnyel – leginkább pozitívval – távozott és ez idén sem lesz másképp. A cél természetesen mindenki számára minden évben a lehető legjobb eredmény elérése, de ugyanakkor – már számtalanszor hangoztatva – ez egy remek alkalom kis sportágunk hazai képviselői számára, hogy egy közös több napos rendezvényen pihenhessék ki a bajnoki szezon fáradalmati és vállvetve küzdjenek meg egy-két mérkőzés erejéig akár saját csapattársaik ellen egy másik iskola színeiben.

Szervezőként mi azt tudjuk garantálni, hogy az elmúlt évek rangos tornáihoz méltóan igyekezni fogunk idén is mindent beleadni és megfelelő alapot biztosítani egy jó hangulatú floorball hétvége biztosításra és reméljük idén újabb rekordot megdöntve, még több iskola képviseltetésében tudjuk megrendezni a 2014-es Floorball MEFOB tornáját! Minden kedves versenyzőt, kísérőt, szurkolót és érdeklődőt várunk tehát szeretettel Május 9-10-11-én Dunaújvárosban - írta beszámolójában az egyesület.

Címkék#floorball

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!