Dunaújvárosi éremszerzés

2016. február 16., 18:55 szerző: Agárdy Csaba fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Dunaújváros - A Vasas SC Fox Dunaújváros Kihelyezett Ökölvívó-szakosztálya is részt vett a múlt héten az Énekes István Emlékversenyen.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A dunaújvárosiak - Sulák András edző irányításával - hárman vettek részt az ország legrangosabb ifjúsági ökölvívó-versenyén. Az egyaránt 60 kilogrammban induló Kovács Adrián és Rafael Milán helyezetlenül zárt, viszont a 69 kilogrammos Vadász András bravúrosan szerepelt, és harmadik helyen végzett.

- Nagyszerű eredményt ért el András, álmomban sem gondoltam volna, hogy dobogós lesz. Tizennégy hónapja kezdte el az ökölvívást, ez az ötödik mérkőzése volt. Olyanok ellen bokszolt, akiknek a lábukban már harminc-negyven meccs benne volt. Neki még sok rutint kell szereznie.

Vadász András bronzérme kellemes, nem várt meglepetés. A döntőbe jutásért vívott meccsen szemsérülést szenvedett. Fotó: Zsedrovits Enikő

A sportoló elmondta, a döntőbe jutásért vívott találkozóján a második menetben szemsérülést szenvedett, ami zavarta a folytatásban.

- Nem erre fogom a vereségem, hiszen az ellenfelem sokkal rutinosabb volt, mint én - tudtuk meg a dunaújvárosi ökölvívótól.

Sulák András tanítványai legközelebb március elején a Budapest-bajnokságon szerepelnek.

Agárdy Csaba

2016. február 16., 18:55 szerző: Agárdy Csaba fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...