Sport

2014.03.11. 17:00

Dunaújvárosi győzelem

Dunaújváros - Labdarúgó-tornát rendezett lányoknak az U15-ös korosztályban a Dunaújvárosi PASE március másodikán az Arany iskolában. Az öt résztvevő csapat közül az első helyet a házigazdák szerezték meg.

Agárdy Csaba

A hazaiak mellett elfogadta a meghívást a Puskás Akadémia, amely két csapattal nevezett a rendezvényre. Mellettük még részt vett a Pusztaszabolcs és a Nádasdladány csapata a tornán..

Izgalmas, küzdelmes és jó iramú mérkőzéseken dőlt el a helyezések sorsa. Az első helyett a Dunaújváros PASE szerezte meg, egy döntetlen és három győzelem volt a mérlegük. A Puskás Akadémia mindkét csapatát sikerült legyőzni, valamint a Nádasdladány együttesét is. A döntetlen a Pusztaszabolcs elleni nyitó mérkőzésen alakult ki. A torna gólkirálya a hazai csapatból került ki Tóbiás Fanni személyében .

A Dunaújvárosi PASE csapata veretlenül nyerte meg a tornát az Arany János iskolába  (Fotó: amatőr felvétel)

A második helyezést a Puskás Akadémia I csapata érte el, valamint a torna legjobb játékosa is a második helyezett együttesből került ki Balázs Krisztina személyében.

Harmadik helyezést a Nádasdladány csapata érte el, valamint a torna szépségkirálynője díjat Domján Barbara kapta. Negyedik helyen a Pusztaszabolcsi csapat végzett, ahonnét a torna legjobb kapusa címet Pék Bernadett érdemelte ki.

Ötödik helyen végzett a Puskás Akadémia második csapata, amely a legsportszerűbb csapat címét kapták meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!