Sport

2012.12.14. 14:50

Eb-felkészülés: hat újvárosi játékos kapott helyet a keretben

Szombaton kezdi meg a felkészülést a férfi ifjúsági röplabda válogatott, a január 3-7. között Kecskeméten megrendezendő Európa-bajnoki selejtező tornára.

Gróf András

A válogatott szakvezetője Tomanóczy Tibor, akit a szakemberek az év utánpótlás edzőjének választottak az idei esztendőben. A dunaújvárosi tréner kijelölte az EB-selejtezőre készülő keretet, amelybe hat Dunaferres játékos kapott helyet. Az újvárosi kerettagok: Blázsovics Péter, Banai Máté, Stefanovics Krisztián, Balla Szabolcs, Gephardt Áron, Gephardt Norbert. Rajtuk kívül a válogatott tagja Pádár Krisztián is, aki tavaly még a Dunaferr játékosa volt. A kecskeméti  Európa-bajnoki selejteztőn sorrendben a következő nemzeti csapatokkal találkoznak a mieink: Horvátország, Görögország, Dánia, Finnország és Belgium. Az izsáki felkészülésen december 18-ig napi három edzés szerepel a programban. Ezután Trencinbe utazik az együttes, ahol két napon keresztül a szlovák válogatottal gyakorol. A karácsonyi pihenő után részt vesznek a maribori MEVZA tornán, ahonnan 29-én térnek haza. Szilveszter napjától a selejtező kezdetéig pedig már a selejtező helyszínén készül az együttes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!