Sport

2016.08.18. 15:50

Edzőtáborozás után az ORV következik - A Dunaferrt ezúttal négy játékos képviseli

Dunaújváros - Az augusztus 18. és 21. között megrendezendő röplabda Olimpiai Reménységek Versenyére készülő magyar ifjúsági válogatott az elmúlt napokban a Dunaújváros Sportcsarnokban edzőtáborozott.

Gróf András

A mieink a finn válogatottal együtt készültek a viadalra, akikkel több felkészülési mérkőzést is játszottak. Nemzeti csapatunk tizenhat játékossal kezdte meg a táborozást, és az edzőmeccsek tapasztalatai alapján szűkítette tizenkettőre a csehországi Ceske Budojovice-be szerdán elutazó keretet Tomanóczy Tibor szakvezető. A Dunaferr Sportegyesületet a következő négy játékos képviseli a viadalon: Móró Ákos, Kiss Marcell, Hartyányi Gergő, Flachner Tamás.

A magyar csapat a finnekkel közösen készült Dunaújvárosban Fotó: Zsedrovits Enikő

Sajnos Csizmadia Tamás dereka megsérült, így ő ezúttal nem tarthatott az utazó csapattal. A mieink a következő ellenfelekkel mérik össze erejüket az Olimpiai Reménységek Versenyén: Csehország, Szlovákia, Finnország és Lengyelország ifjúsági, valamint Csehország serdülő válogatottja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!