Sport

2017.02.21. 19:45

Egy arany- és bronzérmet nyertek a dunaújvárosi sárkányhajósok

Szarvas - Az elmúlt szombaton a sárkányhajósoké volt a szarvasi uszoda, ahol tizenkét kategóriában küzdöttek meg a csapatok a helyezésekért.

Gróf András

A dunaújvárosi Dragon Steel Sportegyesület a Duna-menti Települések Alapítvánnyal karöltve négy csapattal nevezett a medencés versenyre. A profi férficsapat jól küzdött, de a selejtezőkből sajnos nem tudott tovább jutni. A profi vegyes csapat komoly ellenfelekkel szemben szép győzelmeket aratott, de azonos győzelemszám mellett, az egymás elleni eredmény miatt sajnos nem jutott az elődöntőbe.

Az általános iskolás fiúcsapat egészen az elődöntőig menetelt, és a harmadik helyért való küzdelemben is fölényes győzelmet aratott. A szabadidős női csapat több újonc versenyzővel minden futamot megnyert. Az első aranyérem remélhetőleg nagy lendületet ad az újoncoknak a további sárkányhajós pályafutásukhoz.

Sárkányhajósok: a képen a szarvasi viadalon részt vevő dunaújvárosi versenyzők csoportja látható Fotó: Dragon Steel SE

A szarvasi viadalon részt vevők névsora: Bíró Andrea, Dienes Máté, Fischer Péter, Kupsza Gergő, Matkó Balázs, Nagy Sándor, Polgárné B. Andrea, Polgár Attila, Polgár Dávid, Rubicsné G. Lívia, Schäffer Tamás, Szabó Szilvia, Terebesi Áron, Tiringer Márk, Tóth Edit, Tóth Gergely, Urbán Csaba, Várszegi Nikolett, Vilmánszki Marcell, Vilmánszki Róbert.

A következő medencés verseny március 25-én, Leányfalun lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!