Sport

2016.05.30. 18:05

Egy igazi rangadó - A televíziós közvetítés plusz erőt mozgósíthat

Dunaújváros - A bajnoki címvédő, és jelenleg is listavezető Rába ETO együttesét fogadja kedden 18 órakor a Dunaújváros Sportcsarnokban a Dunaferr-DF-Renalpin FC együttese.

Gróf András

A futsal első osztály felsőházi rájátszásának nyolcadik fordulójának rangadóján kétségkívül jelenleg a két legjobb formában lévő csapat találkozik egymással. A győriek az alapszakaszt követően még nem hibáztak így százszázalékos teljesítménnyel állnak a felsőházi tabella élén. Az újvárosiak is remek sorozattal dicsekedhetnek, hiszen az eddigi hét mérkőzésből hatot megnyertek, csupán a mostani ellenfél otthonában szenvedtek vereséget. Ezzel a teljesítménnyel a második helyen állnak a táblázaton, hét pont az előnyük a harmadik helyezett Swietelsky-Haladás VSE gárdája előtt. A keddi összecsapás azonban egy újabb történet lesz. Az újvárosi szurkolók abban bíznak, hogy az alapszakasz gólkirálya Hosszú Ádám és a felsőházi rájátszás mesterlövészeinek rangsorát jelenleg vezető Varga Csaba ezúttal is betalál majd. A hazai védőknek pedig elsősorban Drahovsky Tomasra kell majd figyelniük, aki szintén gólerős támadó. A Dunaferr-DF-Renalpin FC együttesének vezetőedzője, Fehér Zsolt nagy lelkesedéssel várja a találkozót.

Nagy szükség lenne a fehér mezes Hosszú Ádám góljaira a Rába ETO elleni rangadón. Fotó: Ady Géza

- Nem elégszünk meg azzal, hogy a hátralévő mérkőzések eredményétől függetlenül már biztosan a dobogón végzünk az idei első osztályú sorozatban. A hátralévő három találkozón is szeretnénk eredményesen szerepelni. A kedd esti összecsapáson ugyan a Rába ETO az esélyesebb, de ebben a bajnokságban már sikerült egyszer legyőzni őket. A nagypályán is szereplő játékosok a hétvégi fordulót követően fáradtan érkeztek vissza, de bízom benne, hogy a regeneráló edzéseket követően mindenki százszázalékos állapotban lesz. A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport televízió, ami plusz motivációt jelenthet a játékosaim számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!