Sport

2014.12.14. 20:00

Dunaferr-DEAC: Egy játszmát elajándékoztak

A férfi röplabda első osztályú bajnokság alapszakaszának tizenharmadik fordulójában vasárnap a Debreceni EAC együttesét fogadta a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Gróf András

Dunaferr SE – Debreceni EAC 3:1 (18, -19, 13, 18)
Dunaújváros Sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Stefik Csaba, Szabó Zsolt.
Dunaferr SE: Guzmics, Hatvany Zs., Kholmann, Kalmár, Kun, Kiss, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Szabó, Bohnicsek, Stefanovics, Tar. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Az összecsapás első technikai szünetében két ponttal vezettek a hazaiak, amit a folytatásban fokozatosan növeltek, így egy pillanatig sem forgott veszélyben az első szett megnyerése. A második játszmában azonban rengeteg hiba jellemezte az újvárosiak játékát, és feljavult debreceniek egyenlítettek. A harmadik szettben sokáig szorosan alakult az eredmény, de a játékrész felétől a remekül játszó hazaik állva hagyták a vendégeket. A negyedik játszmában végig a fiatal dunaújvárosi csapat irányította a játékot, begyűjtötte a rendkívül fontos, három bajnoki pontot érő győzelmet.

Tomanóczy Tibor: – Magabiztosan kezdtünk, de a második szettben ritmust váltottak a debreceniek, és mi rengeteget hibáztunk. A folytatásban a cseréknek köszönhetően sikerült rendezni a sorokat, és a figyelmet végig magas szinten tartottuk. Ezúttal Guzmics, Szabó és Gephardt Áron teljesítményét lehetne kiemelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!