Sport

2014.09.22. 15:00

A Magyar Kajak Kenu Szövetség elnöksége elismerte a versenyzőket, edzőket

Egyhangúan fogadta el a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége a 2014-es szezonra vonatkozó szakmai beszámolókat.

Gallai Péter

A testület múlt héten meghozott határozatában egyben köszönetet mondott minden edzőknek és nevelőedzőnek, akik hozzájárultak a sportág idei páratlan sikereihez, valamint külön kiemelte az egyre szélesedő klubhálózat áldozatos munkáját is.

Toronymagasan nyert az éremtáblázaton a gyorsasági válogatott az év két legjelentősebb világversenyén, a szegedi ifjúsági és U23-as világbajnokságon, valamint a moszkvai felnőtt világbajnokságon is, ennek megfelelően az MKKSZ elnöksége egyértelműen pozitívan értékelte a 2014-es szezont. Megtárgyalta és egyhangúan elfogadták a szakmai munkáért felelős vezetők beszámolóit, amelyek részletesen elemezték a felkészülést és az idén elért eredményeket. Az elnökség egységes álláspontja, hogy a kajak-kenu sikereink titka éppen a múlt héten rendezett Olimpiai Reménységek Versenyének eredményeiben van. A viadalra összesen 23 klub delegálta versenyzőit, a Pöstyénbe vízre szálló magyar csapat pedig tömegesen szállította a szenzációs eredményeket. 73 érmet és rengeteg értékes helyezést is szereztek a mieink, köztük a Dunaferr SE fiataljai. A testület szerint a sportolók sikere mögött az edzők és a szülők munkája, illetve áldozatkészsége áll. A vezetőség határozatában kifejezte elismerését az MKKSZ szakmai stábjának, és felkérte Csabai Edvin szakmai igazgatót, valamint a vezetőedzőket, hogy készítsék el a következő szezonra vonatkozó felkészülési programokat, ennek elfogadásáról néhány héten belül dönthetnek.

 

Címkék#kenu#kajak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!