Sport

2017.05.30. 17:20

Egyetlen pontot sem vesztettek a DAC juniorok

DUNAÚJVÁROS - Az alacsonyabb osztályú kézilabda-bajnokságokban is történtek kellemes események a dunaújvárosi csapatok számára. Ez a bajnokság végi helyezésekben is meglátszott.

Jankó Árpád

Az NB I B női felnőtt női bajnokságban a D. Kohász II a 4. helyen végzett. A junior csapat pedig az ötödik helyet szerezte meg.

A kiemelt serdülő országos bajnokságban a Dunaújvárosi Kohász fiataljai remekül helytálltak, a harmadik helyen végeztek. Az Országos Serdülő Bajnokságban első lett a Kohász II, 6. a Kohász III és 8. a DAC csapata. A megyei női bajnokságban a DKKA III végzett az első helyen, 5. lett a DAC, 7. a Rácalmás gárdája. A megyei férfi bajnokságban a dicséretes harmadik helyen végzett a Rácalmás együttese.

Csermák Gábor edző (felső sor balra) büszke lehet az aranyérmes DAC junior csapatra Fotó: amatőr

Az NB II női felnőtt bajnokság. A Duna-Pent a 10. helyen végzett. Dunavarsány - Duna-Pent 12-36, Duna-Pent - KSI 37-32. A Duna-Pent a 10. helyen holtversenyben álló Vecséssel található a tabellán. Egyformán 15-15 pontot szereztek. De a Vecsés a kilencedik. Az utolsó, a 11. helyen tartózkodó Dunavarsány. A junior együttes eredményei: Dunavarsány - Duna-Pent 26-35, Duna - Pent KSI 25-20.
Az NB II férfiak bajnokságában a DAC az ötödik helyen végzett.

Pécsi VSE II - DAC 34-32, DAC - Baja 267-23. Gergely Bence a harmadik a góllövőlistán 151 góllal. Az NB II-es DAC junior gárdája pontveszteség nélkül csupa győzelemmel (20 nyert mérkőzés) lett az első helyezett bajnok. Pécsi VSE II - DAC junior 29-36, DAC junior - Baja 41-26. Borsos Roland hetedik lett 117 góllal a góllövő listán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!