Sport

2014.12.29. 19:15

Életmentő készülék a cél

A szervezők elkészítették a 2015. január 2-4. között a Dunaújváros Sportcsarnokban megrendezendő kispályás labdarúgó XIII. Carissa Kupa sorsolását.

Gróf András

A csapatokat az eddigi Carissa Kupán elért eredmények, a Zeus osztály tabelláján elfoglalt aktuális helyezések, valamint az országos tornákon elért eredmények alapján négy különböző kalapból sorsolták ki.

A csoport: GBB Kft., Fejó-Therm Kft., No Name, BPM. B csoport: Csövesek, Dunabiztos-Micro, FC Pelsotool, Színesceruza. C csoport: Háromkirályok FC, Frankcity Kálvin Iskola, Unknown Soldiers, Baracs U21. D csoport: Kaminokupa.hu, Fehérvár Futsal, Schell Dunaújváros, Mirage. E csoport: Miller Pub, Páldeák Kft., Sárépszer, Hodro Szerviz. F csoport: Dunaferr Vasas, Mészi-Frucht Kft., Hungária, Holler UFC U21. G csoport: Karmacsi Autó, Dusnok, Siker Ablak, Zéró Tolenrancia. H csoport: Döcös, Barna Team, Multisteel Hungary, Young Boys.

A XIII. Carissa Kupa díjazása a következő: 1. helyezett 200.000 Ft + oklevél + serleg + vándorserleg + egyedi érem, 2. helyezett 80.000 Ft + oklevél + serleg + egyedi érem, 3. helyezett: 50.000 Ft + oklevél + serleg + egyedi érem. Tárgyjutalomban részesül a torna gólkirálya, a torna legjobb kapusa, legjobb mezőnyjátékosa és a döntő legjobb játékosa is.

Pénteken délután, és szombaton egész nap a csoportmérkőzéseket játsszák a csapatok, míg vasárnap az egyenes kieséses szakasz következik. Az utóbbi menetrendet a következő programok színesítik: Dunaújváros PASE U9 Holler UFC U9 (15 óra), Magyar Parlament Válogatott Dunaújváros Rendvédelmi Válogatott (16 óra). A bronzmérkőzést követően Szász Kitti Freestyle világbajnok bemutatóját láthatják az érdeklődők (17 óra). Döntő 17.30 órakor kezdődik, majd eredményhirdetés és tombolasorsolás következik. A rendezvény ideje alatt tombolát lehet vásárolni, amelynek fődíja két személyes utazás Rómába az AS Roma Udinese olasz bajnoki mérkőzésére. A bevétel teljes egészében jótékony célt szolgál. A rendezvényen ezúttal egy életmentő defibrillátor megvásárlására szükséges pénz összegyűjtését tűzték ki célul a szervezők. Az ötletgazda Tóth Imre, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősség Bizottságának elnöke volt, aki már jelentős fejleményekről is beszámolhatott.

Tóth Imre balról, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősség Bizottságának elnöke. Mellette Kalácska András, a szövetség elnöke és Venkei Zsuzsanna, a Szevenke Kft. vezetője Fotó: Ady Géza

Jelenleg kettő darab életmentő defibrillátor található a városban. Ezen szeretnénk változtatni, hiszen az utóbbi időben számos olyan eset történt, amikor szükség lett volna erre az eszközre. Eddig a következő felajánlások történtek: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősség Bizottsága 200 000 Ft, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata 200 000 Ft, Zeus Sportbolt 100 000 Ft, Dunaújváros Labdarúgó Szövetség a Carissa Kupa nevezési díjaiból 80 000 Ft, Akrasz-Bau 20 000 Ft. Több kisebb felajánlás is érkezett. A Szevenke Kft. kedvezményes áron szállítja a csúcsminőségű készüléket. Amennyiben a felajánlások összege lehetővé teszi, akár két darab megvásárlása is lehetséges. Levelet küldtünk a DPASE, a Dunaferr SE, a DKKA, a Dunaferr-DF-Renalpin FC, a Dab.Docler, a DVSI, a DAC egyesületeknek is, és reméljük, ők is csatlakoznak ehhez a nemes célhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!