Sport

2016.11.20. 11:36

Elhunyt a dunaújvárosi kézilabda akadémia játékosa

Tizennyolc esztendős korában pénteken este elhunyt Horváth Nikolett, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia játékosa - tudatta a szomorú hírt a DKKA Facebook-oldala.

Gallai Péter

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy hosszan tartó, nagy küzdelemmel vívott betegség után, november 18-án este elhunyt Horváth Nikolett, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda-akadémia fiatal játékosa. Akadémiánk osztozik a család gyászában, Horváth Nikolettet saját halottjának tekinti, temetéséről intézkedik!” – olvasható a közleményben.

Nikolett édesapja 2011-ben egy munkabaleset miatt súlyosan megsérült, 2012-ben édesanyjánál diagnosztizáltak gyógyíthatatlan betegséget, aki 2014 januárjában hunyt el.

A fiatal játékosnál nem sokkal később gerincvelő-megnagyobbodást állapítottak meg, aminek következtében mellkastól lebénult.  Sokáig a budapesti rehabilitációs intézetben kezelték, erősítették, szervezete azonban péntek este feladta a küzdelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!