Sport

2017.05.26. 17:35

Elődöntőt játszanak az ifi vízilabdázók

DUNAÚJVÁROS - A felnőtt női vízilabda-bajnokság lezárult, azonban az utánpótlás küzdelmeiben most következnek a végjátékok, méghozzá dunaújvárosi érdekeltséggel.

Gallai Péter

Az ifik mezőnyében a DFVE a harmadik helyen zárta az alapszakaszt, miután a legutolsó fordulóban legyőzte a Győrt.

Győr - DFVE 7-15

(1-8, 1-3, 1-1, 4-3)

DFVE: Sajben V. 1 - Rompos 1, Pál, Dorak, Huszti V. 2, Brezovszki 6, Sajben N. 5. Csere: Böde, Tamás, Horváth K., Klepács. Edző: Schmidt Tamás.

A négyes döntőt a jövő hét végén rendezik meg Budapesten a Szőnyi úton. A dunaújvárosiak június 3-án a második helyezett Szentessel találkoznak. A másik ágon az első helyen zárt UVSE I, valamint a negyedik helyezett BVSC mérkőzik egymással. A bronzmeccset és a finálét ugyanitt, június 4-én játsszák.

Véget ért a serdülők alapszakasza is, mégpedig DFVE sikerrel.

Pál Réka (4) az ifi és serdülő meccsen is játszott
Fotó: Ady Géza

Győr - DFVE 7-8

(1-1, 3-4, 0-2, 3-0)

DFVE: Klepács - Rompos 2, Huszti V. 3, Dorak 1, Deményi, Pál, Sümegi. Csere: Jonkl 1, Somogyvári, Velics 1. Edző: Schmidt Tamás.

Az első kört a hetedik helyen zárt csapat a negyeddöntős párharcban a másodikként végzett Polo SC ellen ugrik medencébe. Az első összecsapást ma rendezik meg Budapesten, a dunaújvárosi visszavágó vasárnap 10 órakor kezdődik a Fabó Éva Sportuszodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!