Előny a Dunaferrnél - Kiemelkedő színvonalú mérkőzést játszottak a csapatok

2016. december 14., 18:45 szerző: Gróf András
komment
Dunaújváros (ga) - Bravúros győzelmet arattak kedden este hazai környezetben a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Dunaferr SE röplabdázói.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Dunaferr SE - Fino-Kaposvár 3:2 (23, -23, -20, 19, 11)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Bátkai-Katona Ágnes, Adler László.

Dunaferr SE: Kun, Bohnicsek, Hatvany Zs., Kiss M., Gebhardt N., Stefanovics, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Kholmann. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Fino-Kaposvár: Nagy J. Bozóki, Dávid, Keen, Bögöly, Vajda, Deák (liberó). Csere: Szabó B., Kalmár. Vezetőedző: Demeter György.


 

Az első szettben a hazai csapat hamar előnyhöz jutott, s ezt végig megőrizve szerezte meg a vezetést. A második játszma szoros küzdelmet hozott, aminek végjátékában a kaposváriak koncentráltak jobban. A harmadik játékrészben több játékvezetői ítélet is borzolta a kedélyeket, ami kissé megzavarta a fiatal újvárosi együttest, így előnybe kerültek a vendégek. A negyedik szettben fantasztikusan játszottak az újvárosiak, és hat pont különbséggel nyertek. A döntő játszmában a hazai közönség nagy örömére diadalmaskodott a Dunaferr gárdája, így előnyt szerzett a párharcban. A továbbjutás sorsa azonban január 13-án, a kaposvári visszavágón dől majd el.

Tomanóczy Tibor: - A szezon legjobb játékával nyertük meg ezt a kiemelkedő színvonalú összecsapást. Méltó befejezése volt az őszi hazai sorozatnak. Az egész csapat nagyon jó teljesítményt nyújtott, de Bohnicsek Szilveszter ütéseit külön is meg lehet említeni. Vasárnap Izsákon, az ifjúsági válogatott elleni mérkőzéssel zárjuk a 2016-os esztendőt.

Demeter György: - Szoros mérkőzést játszottunk Dunaújvárosban, és az elmúlt időszak mérkőzéseivel ellentétben, ezúttal az ellenfelünk őrölt fel minket, és nem mi őket. A Dunaferr fiataljai ragyogóan „mezőnyöztek”, és végig jól küzdöttek a pályán. A visszavágón természetesen szeretnénk kiharcolni a négy közé jutást.

Gróf András

2016. december 14., 18:45 szerző: Gróf András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...