Sport

2017.06.21. 18:25

Nem lesz egyszerű feladat idegenben kiharcolni a továbbjutást a dunaújvárosiaknak

DUNAÚJVÁROS - A korosztályos másodosztályú bajnokságba kerülésért játszott tegnap osztályozó mérkőzést a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgócsapata.

Gróf András

Dunaújváros PASE -Veszprémi FC USE 2-3 (2-2)

Agrospeciál Sporttelep, 100 néző. Vezette: Szommer Attila (Kis Z., Varga G.).

Dunaújváros PASE: Szabó G. - Slett K., Schnierer B., Szabó Z. (Halász), Palotai, Perjési, Varga S., Al-Sheraji, Kovács B., Horváth K., Tóth P. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Az osztályozó előző körében a dunaújvárosiak a HR-RENT Szentlőrinc együttesét, a veszprémiek pedig a Siófokot búcsúztatták. A két csapat közül azonban csak az egyik léphet magasabb osztályba. Rosszul kezdődött a találkozó a hazaiak számára, hiszen a tizenhatoson belül egy labda az egyik védő kezére pattant. A megítélt büntetőt Reizinger biztosan értékesítette (0-1). A játékrész közepén Varga Sándor egyedül vezethette a veszprémi kapura a labdát, de lövés helyett középre passzolt, így a védők szögletre mentettek. Az ellentámadásnál egy jobb oldali beadás megpattant egy védő lábán, az így lehulló labdát az ötösről Barcza a jobb alsó sarokba fejelte (0-2). Az első félóra végén Varga Sándor jobb oldali beadását Kovács Barnabás kapásból lőtte a hálóba (1-2). A játékrész utolsó percében Horváth Kevin szép egyéni játék után egyenlített (2-2). A szünet után nem sokkal egy jobb oldali beadás után az elalvó védők között Bóka fejelt az ötösről a hálóba (2-3). A folytatásban hullámzó játékot láthattak a nézők. Szombaton 17 órakor Veszprémben rendezik a párharc visszavágóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!