Sport

2016.09.27. 19:15

A Magyar Kupa második fordulójában is Rába ETO lesz az újvárosiak ellenfele

Dunaújváros - Csütörtökön 19 órai kezdettel rendezik meg a Dunaújváros Sportcsarnokban az NB I-es futsal-bajnokság negyedik fordulójára kisorsolt Dunaferr-DUE-Renalpin FC - Rába ETO összecsapást.

Gróf András

Eredetileg a tavalyi bajnokcsapat, és az ezüstérmes október 10-én találkozott volna egymással, de a Rába ETO nemzetközi kupa kötelezettsége miatt előrehozták a találkozót. A bajnoki címvédő győriek a nyári átigazolási időszakban tovább erősödtek, amit az első két forduló eredménye is igazol. Az első körben hazai környezetben a Göcsej SK gárdáját verték 8-3-ra, majd a második fordulóban a Nyírgyulaj KSE vendégeként diadalmaskodtak 6-0-ra. A dunaújvárosiak a veszprémi döntetlent követően, itthon magabiztosan verték az Aramis SE gárdáját, így elmondhatjuk, hogy két jó formában lévő együttes méri majd össze tudását.

Csütörtökön rangadó lesz Dunaújvárosban Fotó: Zsedrovits Enikő

A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában hétfőn elkészítették a Magyar Kupa első két körének párosítását. A tíz első osztályú együttes kiemelésre került, ők csak a második körben csatlakoznak a sorozathoz. Rajtuk kívül még a Kecskemét, mint szerencsés NB II-es került a második körbe. A maradék másodosztályú együttesek közül az öt győztes kerül a legjobb tizenhat közé a második fordulóba, ahol már nincs kiemelés. Az újvárosiaknak nem kedvezett a szerencse, hiszen a második fordulóban éppen a tavalyi kupagyőztes Rába ETO együttesét fogadják. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, ahol döntetlen esetén hosszabbítás, majd büntetők jöhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!