Előzhet a Mezőfalva

2016. március 03., 19:01 szerző: Gróf András
hozzászólás
Dunaújváros - A Fejér megyei első, és másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a tizenhetedik fordulót rendezik az előttünk álló hétvégén.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Viszló Trans első osztályban a Mezőfalva vasárnap a Pusztavám vendégeként lép pályára. A mezőfalviak a múlt heti idénynyitón magabiztos, 4-0-ás győzelmet arattak a Szár ellen. Mostani ellenfelük is hasonló képességű gárda, akik hatalmas pofonba szaladtak bele a tavaszi nyitányon. Igaz, az alaposan megerősített Bicske otthonában kaptak ki 9-1-re. A papírforma tehát mezőfalvi győzelmet ígér, amivel tovább szilárdíthatnák pozíciójukat a középmezőnyben.

A kék mezes Szeitz Flórián a rácalmási együttes egyik kihagyhatatlan labdarúgója Fotó: archív

A Tordas esetleges vereségével akár előreléphetnének a nyolcadik helyre, ami már a mezőny első felébe való tartozást jelenthetné. A másodosztály Agárdi Termál csoportjában minden mérkőzést vasárnap rendeznek. Az utolsó előtti helyen tanyázó rácalmásiak idegenbeli vereséggel nyitották az évet. Most sem lesz egyszerű dolguk, hiszen a negyedik helyen álló Enyinget fogadják. A sereghajtó Kulcs a múlt héten két gól szerzett a Nagylók ellen, de ez is kevés volt a pontszerzéshez. Ezúttal sokkal nehezebb feladat vár rájuk, hiszen a második helyezett Aba-Sárvíz otthonában lépnek pályára.

Az adonyiak hazai pályán egy szikrázó meccsel nyitottak a Pusztaszabolcs ellen, de egy góllal kikaptak. Ebben a körben ismét otthon játszanak, a listavezető Baracs együttesét fogadják. Meglepetés lenne, ha nem a vendégek szereznék meg a három bajnoki pontot, akik hatgólos győzelemmel kezdtek a Besnyő ellen. Nem rajtolt jól a Nagykarácsony. Hazai környezetben kaptak ki a bajnoki tabellán mögöttük álló Káloztól. Idegenben, a Sárszentmiklós második számú csapata ellen javíthatnak. Bár a múlt heti kislángi vereséggel rajtoló házigazdák valószínű, hogy mindenáron feledtetni akarják majd az első tavaszi forduló kudarcát. Mindkét napon délután 14.30 órakor kezdődnek az összecsapások.

Gróf András

hozzászólás

Facebook

Hozzászólások