Sport

2016.03.03. 18:04

Előzhet a Mezőfalva

Dunaújváros - A Fejér megyei első, és másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a tizenhetedik fordulót rendezik az előttünk álló hétvégén.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a Mezőfalva vasárnap a Pusztavám vendégeként lép pályára. A mezőfalviak a múlt heti idénynyitón magabiztos, 4-0-ás győzelmet arattak a Szár ellen. Mostani ellenfelük is hasonló képességű gárda, akik hatalmas pofonba szaladtak bele a tavaszi nyitányon. Igaz, az alaposan megerősített Bicske otthonában kaptak ki 9-1-re. A papírforma tehát mezőfalvi győzelmet ígér, amivel tovább szilárdíthatnák pozíciójukat a középmezőnyben.

A kék mezes Szeitz Flórián a rácalmási együttes egyik kihagyhatatlan labdarúgója Fotó: archív

A Tordas esetleges vereségével akár előreléphetnének a nyolcadik helyre, ami már a mezőny első felébe való tartozást jelenthetné. A másodosztály Agárdi Termál csoportjában minden mérkőzést vasárnap rendeznek. Az utolsó előtti helyen tanyázó rácalmásiak idegenbeli vereséggel nyitották az évet. Most sem lesz egyszerű dolguk, hiszen a negyedik helyen álló Enyinget fogadják. A sereghajtó Kulcs a múlt héten két gól szerzett a Nagylók ellen, de ez is kevés volt a pontszerzéshez. Ezúttal sokkal nehezebb feladat vár rájuk, hiszen a második helyezett Aba-Sárvíz otthonában lépnek pályára.

Az adonyiak hazai pályán egy szikrázó meccsel nyitottak a Pusztaszabolcs ellen, de egy góllal kikaptak. Ebben a körben ismét otthon játszanak, a listavezető Baracs együttesét fogadják. Meglepetés lenne, ha nem a vendégek szereznék meg a három bajnoki pontot, akik hatgólos győzelemmel kezdtek a Besnyő ellen. Nem rajtolt jól a Nagykarácsony. Hazai környezetben kaptak ki a bajnoki tabellán mögöttük álló Káloztól. Idegenben, a Sárszentmiklós második számú csapata ellen javíthatnak. Bár a múlt heti kislángi vereséggel rajtoló házigazdák valószínű, hogy mindenáron feledtetni akarják majd az első tavaszi forduló kudarcát. Mindkét napon délután 14.30 órakor kezdődnek az összecsapások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!